Triott Group

Triott Group is een internationale onderneming bestaande uit gespecialiseerde bedrijven die gezamenlijk de meest moderne turnkey installaties voor de diervoeder- en voedingsmiddelenindustrie ontwerpen en realiseren. Voor Triott Group zijn wij al meer dan 10 jaar de online partner voor hun strategie, ondersteuning bij online marketing en het realiseren en onderhouden van hun websites. Alle bedrijven binnen de Triott Group zijn internationaal actief en ook hun online aanwezigheid is hierop afgestemd.

Onze aanpak is onderscheidend

WebsitesRealisatie en beheer
Een tiental websites van Triott zijn door ons gerealiseerd en in beheer. Het doel van deze websites is het verkrijgen van nieuwe leads voor een van de bedrijven van Triott, die allen internationaal actief zijn. De websites zijn meertalig opgezet en dankzij de Wordpress omgeving eenvoudig te beheren voor het marketingteam van Triott.
SupportSnel en pro-actief
De samenwerking met Triott is intensief, dat blijkt uit ons periodieke overleg waarin we van beide kanten met pro-actieve verbeteringen komen. Voor support zaken schakelen we snel en zetten we onder meer ons gezamenlijke SLACK kanaal in.
Online MarketingVergroten zichtbaarheid
Het vinden van nieuwe leads is voor de websites van Triott het belangrijkste doel. Hiervoor werken we samen met het online marketing team van Triott en combineren we onze expertise van online marketing met hun kennis van de markt voor de bedrijven van Triott.

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Plan een afspraak Bel: 06-41808234
Hebben we je interesse?

Zoeken