Johan Cruijff ArenA

De Johan Cruijff ArenA is het meest innovatieve stadion van Nederland. Daarnaast maakt het ook onderdeel uit van het ArenAPoort gebied. Een gebied dat continu in ontwikkeling is. Naast de ArenA zijn er de Ziggo Dome, AFAS Live, Mediamarkt, Pathé en kantoren die verschillende doelgroepen aantrekken.

Bezoekers beter bedienen

Het ArenAPoort gebied trekt jaarlijks veel bezoekers. Om de bezoeker een overzicht te geven van de mogelijkheden die er zijn om naar de ArenA te reizen, hebben wij in samenwerking met de Johan Cruijff ArenA de Mobility Portal bedacht en gebouwd. De eerste Mobility Portal is in 2017 live gegaan en inmiddels zijn we bezig met versie 3.

De Mobility Portal is als project ook aangesloten geweest bij het Beter Benutten II programma van het Ministerie van Infrastructuur & Milieu. Doel van het project is een groot gedeelte van de bezoekers van het ArenA-gebied optimaal te informeren over hun reis, waardoor het gedrag kan worden beïnvloed naar een milieuvriendelijke manier van reizen.

Member van Amsterdam Innovation ArenA

Vanaf de oprichting van het ecosysteem van start-ups, scale-ups en corporates rondom de Johan Cruijff ArenA zijn wij member van de Amsterdam Innovation ArenA (AIA) ofwel het Innovatielab. Dankzij dit platform werken wij samen met andere bedrijven en organisaties (waaronder de Gemeente Amsterdam) aan innovatie in Smart Mobility oplossingen.

Onze aanpak is onderscheidend

Meten is wetenBezoekersstromen beïnvloeden
Dankzij deze registratie van de bezoeker weten we vervolgens waar hij of zij vandaan komt, hier kunnen we informatie uit halen voor het verkeersbeleid. Ook adviseren we bezoekers over een verkeersluwe, slimme route naar hun gekozen parkeerplek. Een ander voordeel van inzicht in data is de mogelijkheid om bezoekersstromen te beïnvloeden. Hierdoor kunnen we bijvoorbeeld tijdens de spits de verkeersdruk verdelen over verschillende wegen om opstoppingen en files te verminderen of zelfs voorkomen.
Gemak en vertrouwenEenvoudig kiezen en betalen
In één oogopslag worden alle opties getoond en kan de bezoeker hier bewust een keuze maken. Bezoekers kunnen parkeergarages vergelijken op loopafstand en prijs. Na het maken van een keuze kan een busreis of parkeerplek direct geboekt en betaald worden in een veilige online betaalomgeving. Dit kan via iDeal, creditcard, acceptgiro en meer.
WhitelabelEenvoudige integratie
De Moblity Portal is een online platform, dat geïntegreerd kan worden op iedere website of app. Je bezoekers kunnen eenvoudig een busreis of parkeerplaats reserveren zonder jouw website te verlaten. De Mobility Portal is whitelabel opgezet en kan in iedere, relevante website of app geïntegreerd worden. Zo is de Mobility Portal inmiddels geïntegreerd op de websites van Ajax en MOJO.
Altijd actueelReisadvies op maat
Al jaren werken wij samen met de Amsterdam ArenA als het gaat om de verbetering van de informatievoorziening naar bezoekers over bereikbaarheid. Hierbij is het uitgangspunt dat bezoekers worden gestimuleerd om op een duurzame wijze naar een evenement te reizen. Door koppelingen met externe databronnen is het reisadvies via de Mobility Portal altijd actueel en relevant. Via de Mobility Portal vinden bezoekers de beste weg naar het ArenAPoort gebied.

We zijn trots op het resultaat

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Hebben we je interesse?

Zoeken