Libéma

Libéma is met meer dan 20 locaties één van de grootste leisure concerns van Nederland, met namen als Brabanthallen, Beekse Bergen en Autotron Rosmalen. Voor Libéma verzorgen wij al jaren de ParkWebshop waarmee bezoekers van Brabanthallen, Congrescentrum 1931 en Mainstage eenvoudig hun parkeerplek van te voren kunnen boeken en betalen. De ParkWebshop is daarbij gekoppeld aan hun parkeermanagement systeem, zodat zij met hun kenteken kunnen binnenrijden. Tijdens evenementen koppelt de ParkWebshop ook aan de ParkScan app, waarmee een snelle doorstroming is verzekerd.

Onze aanpak is onderscheidend

Aanbod onlineKies een parkeerproduct
De ParkWebshop is opgezet vanuit de gedachte dat iedere doelgroep zijn eigen behoefte heeft aan parkeren. Een bezoeker van een beurs heeft een andere vraag, dan een exposant of een bezoeker van een dance event. De ParkWebshop maakt het mogelijk dat Libéma eenvoudig en snel haar eigen parkeeraanbod kan bepalen, met aanbod en tarieven die passen bij de doelgroep.
Direct boekenEenvoudig boeken en betalen
Dankzij de koppelingen met het parkeermanagement systeem en de online betaalomgeving van MultiSafePay, is het volledige proces voor het boeken van een parkeerplek geautomatiseerd. Voor bezoekers en andere relaties betekent dit gemak en vertrouwen.
Scannen bij de poortKenteken of QR-code
Voor dagelijks gebruik is de ParkWebshop gekoppeld aan het parkeermanagement systeem van Libéma, waardoor klanten met hun kenteken kunnen binnenrijden. Tijdens evenementen koppelt de ParkWebshop met onze eigen ParkScan app, voor het snel binnenrijden op QR-code.

We zijn trots op het resultaat

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Hebben we je interesse?

Zoeken