Klein Poelhuis Konstruktie

Klein Poelhuis Konstruktie ontwerpt, produceert en monteert hoogwaardige staalconstructies voor grote en kleine projecten. De website van Klein Poelhuis Konstruktie was toe aan een upgrade. Hun bestaande website voelde een beetje gedateerd. Het deed wat het moest doen, maar het was tijd voor iets frissers.

Onze aanpak is onderscheidend

Strategie Dienstverlening versus projecten
Ons avontuur begon met een duidelijke strategie. We haalden de bouwhelm tevoorschijn en zaten rond de tekentafel met het team van Klein Poelhuis Konstruktie. Wat maakt hen uniek, wie zijn hun belangrijkste doelgroepen en wat hebben zij nodig op de nieuwe website? Met die antwoorden gingen onze designers aan de slag. Het resultaat: een website die niet alleen functioneel is, maar ook het vakmanschap van Klein Poelhuis Konstruktie op de digitale kaart zet. Diensten, projecten, contactopties; alles op maat gemaakt voor een optimale gebruikerservaring.
FunctionaliteitenDigitale werkplaats
Een website moet goed werken en gebruikers moeten snel op de juiste plek terechtkomen. Hoe hebben we dat gedaan? Uit de data bleek dat de projecten belangrijke pagina’s zijn voor de website bezoekers. Deze hebben we dan ook een prominente plek gegeven in het ontwerp. Er is veel ruimte voor mooie afbeeldingen en video’s, zodat de bezoekers direct een goed beeld krijgen van de mogelijkheden. Eenmaal overtuigd kunnen ze gemakkelijk in contact treden via de verschillende contactmogelijkheden.

We zijn trots op het resultaat

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Plan een afspraak Bel: 06-41808234
Hebben we je interesse?

Zoeken