Nijhuis Group

Nijhuis Group creëert innovatieve en productieve oplossingen voor maakbedrijven. Wij hebben geholpen om alle relevante informatie over deze oplossingen op de beste manier te presenteren waardoor klanten snel de informatie kunnen vinden die zij zoeken. 

Daarnaast hebben wij een online marketing strategie opgezet voor Nijhuis die wij nu samen met hen uitvoeren en bijsturen.

Onze aanpak is onderscheidend

Doelgroepen workshopPersoonlijk contact
Vanuit de doelgroepen workshop bleek dat klanten en prospects op zoek zijn naar een passend advies voor hun ‘probleem’. Ze willen best practices zien, maar bovenal laagdrempelig in contact kunnen treden met een expert. We hebben de specialisten dan ook met een foto, telefoonnummer en mailadres op de website getoond. Daarnaast kunnen bezoekers laagdrempelig een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen.
Technische keuzesToekomstbestendig
De website is toekomstbestendig. Gedurende het ontwerp en tijdens de ontwikkeling hebben we al rekening gehouden met het feit dat producten in de toekomst via de webshop verkocht moeten kunnen worden. Door deze toevoeging achter de schermen is de website toekomstbestendig.
Passend UX designDoelgroepprofielen
Het is erg belangrijk om scherp te hebben voor welke doelgroep de website wordt ontwikkeld, om dit duidelijk in kaart te brengen zijn we gestart met een persona workshop. Tijdens de workshop hebben we kritische vragen gesteld en aan de hand hiervan persona’s (doelgroepprofielen) opgesteld. Dit was het vertrekpunt voor onze UX designer. Hij heeft de doelstellingen en de benodigdheden van de belangrijkste doelgroepen vertaald naar een uniek en passend ontwerp.

We zijn trots op het resultaat

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Plan een afspraak Bel: 06-41808234
Hebben we je interesse?

Zoeken