Bod’or KTM

Bod’or KTM is een bedrijf van kennis en vakmanschap op het gebied van deur- en kozijnsystemen. Het Duitse vakmanschap is duidelijk terug te zien in de kwaliteit van de producten. Die vertaling van kwaliteit en vakmanschap is nu ook doorvertaald naar de website. 

Onze aanpak is onderscheidend

Nieuw designBestaande techniek als basis
Bod’or KTM wilde graag een nieuwe website. De bestaande techniek van de website was goed. Dat komt doordat we deze up-to-date houden. In overleg met onze developers hebben we besloten om de bestaande configuratie van WordPress te behouden. Hierdoor konden we met relatief weinig aanpassingen een compleet nieuwe website opleveren. Zo zie je maar dat WordPress een toekomstbestendig framework is!
MultisiteÉén centrale beheeromgeving
Bod’or KTM heeft verschillende websites, die voorheen apart beheerd konden worden vanuit het CMS via de multisite-optie. Door de jaren heen en met de lancering van de nieuwe website hebben we ervoor gekozen om terug te gaan naar de basis en de verschillende talen te koppelen aan de verschillende url’s. Op deze manier kan Bod’or KTM eenvoudig de verschillende websites/talen onderhouden.

We zijn trots op het resultaat

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Plan een afspraak Bel: 06-41808234
Hebben we je interesse?

Zoeken