ABB / Busch-Jaeger

Jaren geleden hebben wij een online product configurator ontwikkeld voor ABB. Dit was het startschot voor een mooie samenwerking en inmiddels verzorgen wij alle online activiteiten van Busch Jaeger voor de Nederlandse markt en ondersteunen wij ABB in diverse projecten. Dankzij onze expertise op het gebied van Typo3 verzorgen wij het onderhoud van de Busch Jaeger website en ontzorgen wij ABB in het technisch realiseren van websites en webapplicaties voor de Nederlandse markt. Ook beheren wij de online marketing campagnes en social media voor Busch Jaeger.

Onze aanpak is onderscheidend

Typo3Realisatie en beheer websites
De websites van ABB en Busch Jaeger zijn ontwikkeld in Typo3 en dankzij onze kennis met dit framework, realiseren en onderhouden wij de websites voor de Nederlandse markt. Typo3 biedt veel mogelijkheden voor een flexibel beheer van content en heeft zich daarnaast bewezen als een stabiel en veilig CMS.
Online marketingVolledige ontzorging
In samenwerking met het marketing team van Busch Jaeger realiseren wij online marketing campagnes. Hierbij ontzorgen wij de klant volledig in de uitvoering van campagnes. Van het inrichten van de campagnes, tot de afstemming met content partners en het realiseren van technische aanpassingen aan de sites.
Pro-actiefWekelijks overleg
Samenwerken betekent korte lijntjes houden met elkaar en dat blijkt uit ons wekelijkse overleg. Hierin bekijken we de resultaten, bepalen we de strategie en werken we de vervolgacties samen uit.

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Plan een afspraak Bel: 06-41808234
Hebben we je interesse?

Zoeken