Parkeren moet eenvoudig en vertrouwd zijn.

Smart Parking

Parkeren is een noodzakelijke bezigheid. Dus wil je het simpel en vertrouwd maken voor je gebruikers. Ben je een parkeerexploitant of eigenaar van een eigen parkeerterrein? Dan kan het online aanbieden van je parkeerplekken leiden tot meer omzet, tevreden gebruikers en meer inzicht in je toekomstige bezettingsgraad.

Bijvoorbeeld een luchthaven die haar parkeerlocaties via een webshop wil aanbieden voor passagiers of een gemeente die de vrije parkeerplekken op straat via een app inzichtelijk wil maken. Wij werken hierin samen met een netwerk van partners die hardware leveren, waardoor er een turn-key oplossing geboden kan worden.

Eenvoudiger parkeren

Voor organisaties die hun parkeerplekken online willen verkopen, hebben wij een speciale webshop gebouwd: de ParkWebshop. Deze webshop is geschikt voor exploitanten, overheden en bedrijven met parkeerlocaties. Klanten kunnen hierbij een parkeerplek kiezen, registreren en betalen. Alles wat je van een webshop verwacht, maar dan speciaal voor parkeerplekken.

Totaaloplossing door samenwerking met partners

Binnenrijden kan na betaling met een QR-code, barcode, pincode of kentekenherkenning. Wij werken voor turn-key projecten samen met partners die hardware leveren. Hierdoor kunnen we een volledige parkeerlocatie online ontsluiten voor verkoop aan klanten.

Begeleiding naar je bestemming

Niet meer zoeken naar een vrije parkeerplek, maar automatisch worden geleid op basis van je bestemming. De P-Guide app helpt je daarbij. De gebruiker geeft een bestemming in en wordt op basis van sensoren of open parkeerdata geadviseerd waar te parkeren.

Voor bezoekers, inwoners en werknemers

Eenmaal geparkeerd, kan de gebruiker via de P-Guide app eenvoudig een vergunning activeren of een betaalactie starten. Ook helpt de app om de parkeerlocatie van de auto weer terug te vinden. P-Guide is er voor overheden en bedrijven die hun bezoekers, inwoners of werknemers willen helpen met slim parkeren.

 

Eenvoudige toegangscontrole

Je hebt een locatie waar toegangscontrole nodig is. Bijvoorbeeld een (tijdelijke) parkeerlocatie of entree van een evenement. Scan apparatuur is kostbaar en niet nodig, zolang je maar een smartphone hebt om te gebruiken. De ParkScan app tovert je smartphone om in een volwaardige handscanner voor barcodes of QR-codes.

Sterk doorontwikkeld door eigen ervaring

De ParkScan app is gebouwd vanuit eigen ervaring met het scannen van tickets. De app kent een razendsnelle scan module, waardoor tickets binnen een fractie van een seconde worden herkend. Controle vindt lokaal plaats en via internet wordt de centrale database direct bijgewerkt. We laten je graag een demo zien!

Verstand van parkeren

Al ruim 10 jaar ben ik actief in parkeren met online kennis, dus ik help je graag.

Binnenkort kennismaken?

Smart Industry

Onze kennis van online en ervaring bij maakbedrijven helpt in het bepalen van een goede strategie.

Bekijk branche

Smart Parking

Met online kennis maken wij parkeren eenvoudiger en efficiënter voor gebruikers en aanbieders.

Bekijk branche

Smart Mobility

Wij laten jouw gebruikers zien hoe zij kunnen reizen en hun reisoptie direct kunnen boeken en betalen.

Bekijk branche

Wij werken iedere dag samen met onze klanten aan het behalen van online doelstellingen.

Kennismaken?