Esselink Tuinen

Esselink Tuinen is toonaangevend in tuinontwerp, aanleg en onderhoud. De naam en de huisstijl zijn onder handen genomen, de website kon uiteraard niet achterblijven! Een mooie uitdaging voor onze designers, want de basis van de website moest gelijk blijven, maar de uitstraling moest passen bij de nieuwe huisstijl.

Onze aanpak is onderscheidend

DesignTechiek versus design
Onze designers hebben knap werk geleverd, al zeggen we het zelf. We hebben namelijk niet veel aan de inhoud veranderd en toch heeft de website een compleet nieuwe look and feel gekregen. Hierdoor voelt het echt als een nieuwe website. Door meer ruimte te creëren voor (bewegend) beeldmateriaal en door slim gebruik te maken van de verschillende kleuren van de nieuwe huisstijl is het een mooi en overzichtelijk geheel geworden!
TechniekWordPress; toekomstbestendig framework
WordPress is toekomstbestendig en dat blijkt ook wel uit deze case. We hebben bijna niets aan de techniek veranderd en toch heeft de website een compleet nieuwe uitstraling. Met wat kleine aanpassingen hebben we de techniek weer naar 2024 getrokken. Door enkel de frontend aan te passen hebben we relatief eenvoudig een compleet nieuwe website gerealiseerd.

We zijn trots op het resultaat

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Plan een afspraak Bel: 06-41808234
Hebben we je interesse?

Zoeken