Wij bouwen graag samen met jou aan online resultaat!

Vacature Product Owner

Over BeSite

Bouwen aan online resultaat. Daar werken wij met plezier iedere dag aan. Met ruim 17 jaar ervaring en een team van online specialisten, kennen wij de kansen van internet en weten wij hoe je online succes kunt behalen. Wij helpen onze klanten met strategie, sites & shops, apps & applicaties en online marketing. Dit doen wij vanuit ons kantoor in Aalten, waar we werken voor maakbedrijven in de Achterhoek en organisaties die bezig zijn met Smart Mobility en Smart Parking. Wij ontwikkelen maatwerk oplossingen, maar hebben ook een eigen portfolio van producten die wij met succes inzetten bij o.a. de Amsterdam ArenA, Eindhoven Airport en RAI Amsterdam.

Wij kennen een open werkcultuur, waarin de servicegraad naar klanten erg hoog ligt. Wij vinden het belangrijk om met onze klanten te werken aan een relatie op lange termijn en investeren hier zelf ook in. Onze bedrijfscultuur staat bekend als eerlijk en vriendschappelijk, maar ook gericht op het behalen van resultaat.

Er is plek voor een Product Owner

Omdat ons bedrijf groeit, zijn wij op zoek naar een Product Owner. Binnen deze nieuwe functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen en bewaken van het online product dat wij ontwikkelen voor de klant. Hierbij neem je de juiste beslissingen op basis van inzichten van de klant, kennis van de markt en analyse van gebruik van onze producten. Je wordt verantwoordelijk voor de (door-)ontwikkeling van onze eigen online producten en die van die onze klanten.

In samenspraak met de klant bepaal je de functionaliteit die opgeleverd moet worden en deze vertaal je naar werkbare use cases voor het development team.

Je maakt deel uit van ons SCRUM team, waarin je samenwerkt met designers, front-end en back-end developers. Ook werk je nauw samen met het sales team.

Wat mag jij gaan doen?

Als Product Owner krijg je een nieuwe, uitdagende rol in ons team met taken als:

  • Samen met de klant bepalen wat belangrijk is voor het online product dat wij moeten maken (site, shop, app of applicatie).
  • Besluiten nemen over hoe het online product eruit moet komen te zien.
  • Beoordelen of het opgeleverde resultaat goed genoeg is.
  • Samenwerken met het SCRUM team om ervoor te zorgen dat het online product naar wens is van de klant.

Wij zoeken iemand die relevante ervaring heeft en bekend is met het werken volgens SCRUM.

Wat bieden wij?

Je salaris bepalen we samen op basis van je ervaring en inbreng van kennis en motivatie. Daarnaast kennen we een gezamenlijke pensioenregeling, waarbij we een flinke bijdrage doen in je premie. Je krijgt voldoende vakantiedagen en aangezien we met veel jonge vaders en moeders werken, zijn we flexibel in het afstemmen van de werkdagen en -tijden. Ook thuiswerken is mogelijk als de thuis situatie daar om vraagt. Je krijgt een Macbook tot je beschikking, zodat je snel en prettig kunt werken en tussen de middag kun je mee eten met onze gezamenlijke lunch.

Wil je reageren?

Heb jij ervaring en wil je als Product Owner vanuit de Achterhoek werken aan innovatieve online producten voor lokale en landelijke organisaties? Stuur dan een e-mail naar jurgen@besite.nl t.a.v. Jurgen Rutgers met je motivatie en CV.

Wil jij onze nieuwe collega worden?

Laat je e-mailadres achter en ik mail je voor een afspraak

Meer voor jouw geselecteerde nieuwsberichten

Op basis van je interesse in dit nieuwbericht bevelen wij de onderstaande berichten aan:

Bereikbaarheid tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen zijn we geopend met een beperkte bezetting.
Bekijk bericht

Even voorstellen… Peter Smit

Met ingang van 1 december is Peter Smit bij ons aan de slag gegaan als Online Marketing Specialist. We stellen hem graag aan u voor, lees hieronder meer!
Bekijk bericht

Gezocht: Ondernemende Marketing / Communicatie student

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste MBO of HBO student met studierichting Marketing / Communicatie die TripTicket met ons wil laten groeien. Klinkt dat als jouw nieuwe stage?
Bekijk bericht

Wij werken iedere dag samen met onze klanten aan het behalen van online doelstellingen.

Kennismaken?