Wil jij graag onderdeel uitmaken van een ambitieus team, dat zich bezighoudt met online succes in de maakindustrie, B2B dienstverlening en Smart Mobility?

Vacature overzicht

Wij zijn een slim internetbedrijf en bouwen sinds 1999 aan het online resultaat van onze klanten. Ons team is een mix van creativiteit en technische internet kennis. Plezier in ons werk staat voorop en wij willen graag samen het verschil maken. Samen met onze klanten online oplossingen bedenken vormt een belangrijke drijfveer. Wij zien onszelf niet als leverancier, maar als partner en werken graag aan een lange termijn relatie.

 

Bekijk onze openstaande vacatures:

 

Ervaren Front-end Developer

Als Front-end Developer bij BeSite ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van de perfecte gebruikerservaring van een site of applicatie. In samenwerking met de UX Designer bepaal jij hoe het design eruit komt te zien voor een gebruiker.

Bekijk de vacature

Doelgerichte Digital Accountmanager

Als Digital Accountmanager bij BeSite ben jij verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten en projecten. Samen met jouw klanten kijk je naar nieuwe kansen die leiden tot projecten.

Bekijk de vacature

Ervaren Online Marketeer

Bij BeSite ben jij als Online Marketeer verantwoordelijk voor het meebepalen van de strategische aanpak van online marketing bij onze klanten. Samen met de Accountmanager bepaal je de kansen die er zijn bij een klant en werkt dit uit in een projectvoorstel.

Bekijk de vacature

Wij komen graag in contact met ambitieuze, online helden, die ervoor kiezen om te werken in de Achterhoek aan het succes van bedrijven uit heel Nederland. Voel je vrij om contact op te nemen met Jurgen als jij het idee hebt dat je ons kunt helpen.

 

Wil jij onze nieuwe collega worden?

Laat je e-mailadres achter en ik mail je voor een afspraak

Wij werken iedere dag samen met onze klanten aan het behalen van online doelstellingen.

Kennismaken?