Wil jij graag onderdeel uitmaken van een ambitieus team, dat zich bezighoudt met online succes in de maakindustrie, B2B dienstverlening en Smart Mobility?

Vacature overzicht

Wij zijn een slim internetbedrijf en bouwen sinds 1999 aan het online resultaat van onze klanten. Ons team is een mix van creativiteit en technische internet kennis. Plezier in ons werk staat voorop en wij willen graag samen het verschil maken. Samen met onze klanten online oplossingen bedenken vormt een belangrijke drijfveer. Wij zien onszelf niet als leverancier, maar als partner en werken graag aan een lange termijn relatie.

 

Bekijk onze openstaande vacatures:

 

Creatieve Front-end Developer

Als Front-end Developer bij BeSite ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van de perfecte gebruikerservaring van een site of applicatie. In samenwerking met de UX Designer bepaal jij hoe het design eruit komt te zien voor een gebruiker.

Bekijk de vacature

Talentvolle Technisch Projectmanager

Als Technisch Projectmanager bij BeSite ben jij verantwoordelijk voor het goed laten verlopen van technische ontwikkelprojecten. Je bepaalt samen met de Accountmanager welke eisen er zijn gesteld aan de op te leveren applicatie.

Bekijk de vacature

Medior (Back-end) Developer

Bij BeSite ben jij als Medior (Back-end) Developer verantwoordelijk voor het technisch uitwerken van sites en applicaties. In samenwerking met het team van Front-end en Back-end developers bepaald jij hoe een project technisch wordt ingericht.

Bekijk de vacature

Ervaren Online Marketeer

Bij BeSite ben jij als Online Marketeer verantwoordelijk voor het meebepalen van de strategische aanpak van online marketing bij onze klanten. Samen met de Accountmanager bepaal je de kansen die er zijn bij een klant en werkt dit uit in een projectvoorstel.

Bekijk de vacature

Wij komen graag in contact met ambitieuze, online helden, die ervoor kiezen om te werken in de Achterhoek aan het succes van bedrijven uit heel Nederland. Voel je vrij om contact op te nemen met Monique als jij het idee hebt dat je ons kunt helpen.

 

Wil jij onze nieuwe collega worden?

Laat je e-mailadres achter en ik mail je voor een afspraak

Wij werken iedere dag samen met onze klanten aan het behalen van online doelstellingen.

Kennismaken?