Een klantvriendelijke, responsive website in lijn met de huisstijl van Wire Weaving.

Responsive website Wire Weaving

Door de groei en professionalisering van de organisatie ontstond bij Wire Weaving de behoefte om de online presentatie te professionaliseren. De huidige website voldeed qua uitstraling en techniek niet meer aan de wensen. Zo was de website niet mobielvriendelijk en beperkt vindbaar in de zoekmachines. Wij zijn voor Wire Weaving aan de slag gegaan met het ontwerp van een nieuwe website.

Zoekmachine optimalisatie

Door de opbouw van de content en de aandacht voor SEO is de website geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dat betekent een hogere positie in Google. Duidelijke informatievoorziening en gebruik van heldere call to action buttons zorgen er bovendien voor dat potentiële klanten eenvoudig met Wire Weaving in contact kunnen komen.

Responsive & Internationaal

De website maakt gebruik van ‘responsive‘ techniek. Dat betekent dat de website op zowel mobiel, tablet als desktop perfect wordt weergeven. Ook is de website meertalig opgeleverd, zodat ook de internationale klanten van Wire Weaving in hun eigen taal alle benodigde informatie kunnen vinden.

Nieuw design

In overleg met Wire Weaving is een nieuwe indeling en opzet voor de website vastgesteld. Dit nieuwe, verfrissende design heeft een duidelijke navigatiestructuur met overzichtelijke pagina’s. Het design is bovendien volledig afgestemd op de vernieuwde huisstijl van Wire Weaving.

“In 2015 hebben wij onze nieuwe huisstijl gelanceerd. Daarbij hoorde natuurlijk ook een nieuwe website. Samen met BeSite hebben we een website ontwikkeld welke volledig in stijl is met onze huisstijl en bovendien klantvriendelijk en responsive is. Bij aanvang van dit traject hebben wij onze wensen gedeeld en vervolgens heeft BeSite deze ideeën omgezet tot een prachtig eindresultaat. Dankzij deze intensieve samenwerking is het eindresultaat precies geworden zoals we het voor ogen hadden!”

Puck van Holsteijn | Wire Weaving

"Wire Weaving is een mooi Achterhoeks bedrijf met een prachtige geschiedenis. Bedrijven als Wire Weaving helpen met het verbeteren van de online zichtbaarheid zijn voor ons de krenten in de pap. Vlotte communicatie, duidelijke afspraken en veel input van de kant van Wire Weaving hebben geresulteerd in een sfeervolle website die de producten op fraaie wijze in beeld brengt. Een website waar wij en Wire Weaving trots op mogen zijn!"

Jurgen Rutgers | BeSite

Wat houdt jou bezig?

Geef aan waar je met ons over wilt praten en wij komen graag met jou in gesprek. Bij ons in Aalten, bij jou of telefonisch.

Ja, ik wil graag een gesprek

Een site of shop bouwen we altijd in een team met meerdere specialismen bij elkaar.

Weten wie er aan werken?