Diverse internationale websites gelanceerd en effectieve internationale campagnes in Google AdWords.

Website en Online Marketing Bosch

De website van Bosch was aan vernieuwing toe. De techniek functioneerde nog goed maar het design en de navigatie van de website moest meer van deze tijd worden. We zijn samen met de klant aan de slag gegaan en hebben veel aandacht besteed aan de navigatie. Met de inzet van duidelijke teksten, een makkelijke zoekfunctie en het gebruik van aansprekende afbeeldingen kan de bezoeker nu snel en eenvoudig het maatwerk scharnier vinden dat hij of zij zoekt.

 

Daarbij wilde Bosch Scharnieren graag breed zichtbaar zijn in zoekmachines als Google op alle zoekwoorden die relevant zijn voor hun core business: het ontwerpen, produceren en leveren van metalen maatwerkscharnieren en pianoscharnieren voor industriële toepassingen.

Lanceren verschillende websites

Samen met Bosch Scharnieren is besloten om een aantal nieuwe websites te lanceren die volledig mobiel-vriendelijk zijn en te beheren met het gebruiksvriendelijke CMS van WordPress. De websites hebben een frisse, nieuwe uitstraling die aansluit op de moderne huisstijl van Bosch Scharnieren. De nieuwe website van Bosch heeft voor een stijging van 88% gezorgd in het organisch verkeer naar de website.

Internationale websites

Ook zijn er vertalingen van het ontwerp gemaakt naar de Belgische, Duitse en Engelse website om ook internationale klanten in hun eigen taal te kunnen bedienen. Bestaande content is vertaald en geoptimaliseerd voor internationale potentiële klanten. Dit resulteert in een hoger conversieratio per land en een uitbreiding van het totale aantal contactaanvragen voor Bosch.

Effectieve Google AdWords campagnes

Tot slot hebben we AdWords campagnes opgezet in de taal van de bezoeker en afgestemd op zijn individuele behoeften om het resultaat uit de campagnes te maximaliseren. De AdWords campagnes worden doorlopend geoptimaliseerd en uitgebreid met de nieuwste mogelijkheden.

" Wij zijn specialist op ons eigen vakgebied: het engineeren en produceren van maatwerkscharnieren. Export is voor ons belangrijk. 70% van onze omzet gaat naar het buitenland. Daarbij zitten onze klanten in vele landen. Goed vindbaar zijn op internet is voor ons van levensbelang. Daarom hebben wij meerdere websites in diverse talen. Met Besite hebben wij een specialist gevonden op haar gebied: internetdiensten. Besite neemt al onze zorgen uit handen van ontwerp, vernieuwen, site beheer, search optimalisatie en Adwords. Daar zijn we zeer tevreden mee. Met beide specialismen verenigd realiseren we meer omzet."

Fried Kaanen | Bosch Scharnieren

"Bosch Scharnieren is al jarenlang klant bij BeSite. Het aantal websites en AdWords campagnes is in de loop van de jaren flink uitgebreid. De klant heeft een idee, wij onderzoeken de mogelijkheden en samen bepalen we de strategie en lanceren we nieuwe websites en campagnes. Het is prettig samenwerken met Fried en ik hoop ook dat we samen nog veel mooie projecten tot een goed einde gaan brengen."

Dion Penterman | BeSite

Wat is jouw doelstelling?

Wij helpen je online groeien en je doelstellingen bereiken.

Daag ons uit

Wil je samen met ons een online marketing plan op maat smeden voor jouw bedrijf?

Neem contact op