Wij bouwen graag samen met jou aan online resultaat!

Site voor Tuned Hospitality

Tuned Hospitality is ontstaan vanuit de hospitality afdeling van Mojo te Delft en is sinds 1 januari 2011 een zelfstandig bedrijf. De website van Tuned Hospitality voldeed niet meer aan de wensen. In de communicatie naar klanten is de website het belangrijkste kanaal en het gaf Tuned te weinig mogelijkheden om de arrangementen rondom evenementen goed in beeld te brengen.

Eenvoudig CMS

Voor de techniek van de website is gebruik gemaakt van het CMS (content management systeem) van WordPress. Dit is wereldwijd het meest gebruikte systeem voor het bouwen van websites. Het is gebruiksvriendelijk, eenvoudig te beheren en altijd up-to-date. Ook is er een chat-functie geïntegreerd, zodat klanten snel contact kunnen maken met Tuned voor vragen.

Goed zichtbaar op mobiel, tablet en desktop

Uit de analyse bleek dat bezoekers van Tuned Hospitality de website bezochten via verschillende apparaten. Naast desktop computers zijn ook tablets en smartphones onder de doelgroep van Tuned veelgebruikte apparaten. Om die reden is de website voorzien van responsieve techniek. Responsive techniek zorgt ervoor dat de website op alle typen apparaten op een duidelijke manier wordt getoond.

Overzichtelijke navigatie

Wij hebben voor Tuned een nieuwe website opgezet, die als doel heeft om de arrangementen en diensten zo goed mogelijk naar voren te brengen. De arrangementen worden op een aantrekkelijke wijze gepromoot en hebben een prominente plek op de website. De agenda is daarnaast een belangrijke eye-catcher, omdat de doelgroep snel wil kijken naar evenementen die worden aangeboden.

"Omdat onze oude website niet meer voldeed aan onze wensen, hebben wij BeSite ingeschakeld om voor ons een nieuwe website te ontwikkelen. Samen met BeSite hebben wij onze nieuwe wensen op een rijtje gezet, waarbij er vanuit BeSite goed mee werd gedacht naar de mogelijkheden en verbeterpunten. Uiteindelijk werd er een mooi design voor onze website aangeleverd. Het was een erg prettige en constante samenwerking. En heel eerlijk, het resultaat mag er wezen. Na de lancering hebben we vele complimenten mogen ontvangen, we zijn dan ook trots op het eindresultaat."

Floor | Tuned Hospitality

"Tuned Hospitality kennen we vanuit de periode dat ze deel uitmaakten van Mojo. Omdat we elkaar al voor langere periode kennen schakelen we snel en zijn we tot een mooi eindproduct gekomen. Naast een nieuwe website gaan we Tuned Hospitality ook ondersteunen bij het realiseren van meer online resultaat. Een mooie uitdaging bij een leuke klant!"

Ellen | BeSite

Wat wil jij online bereiken?

Ik hoor graag wat je online doel is, dan kunnen we van daaruit kijken wat de strategie is om dit te realiseren.

Neem het eerste stapje

Ben jij ook klaar voor vertrek? Wij sturen graag samen met jou naar succes.

Daag ons uit