De nieuwe applicatie is geheel naar onze wensen aangepast. Wij hebben meer overzicht en potentiële klanten kunnen eenvoudiger een auto reserveren.

Site en applicatie voor Tripmanager

Niet met de auto naar het werk, maar wel het gemak van een auto? TripManager is dé innovatieve oplossing voor Auto-op-Afroep.

Uitdaging Tripmanager

TripManager had een eenvoudige online omgeving, waarin beperkte functionaliteiten beschikbaar waren voor de gebruiker. Tripmanager was op zoek naar een online oplossing waarin ze automatisch huurauto’s kunnen aanbieden en laten boeken door klanten. De omgeving moest aansluiten op bestaande systemen, toekomstbestendig zijn en bovenal gericht zijn op het genereren van meer klanten.

Frontend & Backoffice

De boekingsapplicatie bestaat uit een overzichtelijke frontend website voor bezoekers en een backoffice voor TripManager. Hiermee kan TripManager het aanbod auto’s, overeenkomsten en klantgegevens eenvoudig beheren.

Integratie in website

De applicatie is integraal onderdeel van de responsive website en aangepast op het maximaliseren van het aantal conversies (aanvragen). De applicatie is zodanig opgezet dat het in de toekomst stap voor stap uitgebreid kan worden.

Maatwerk product

Voor TripManager hebben wij een maatwerk applicatie ontwikkeld in samenwerking met 24IDCheck, voor het aanbieden en registreren van (tijdelijke) huurauto’s aan klanten.

"Het aanbod van duizenden huurauto's toegankelijk maken voor organisaties, voor zowel zakelijk- als privégebruik. Dat vraagt om een overzichtelijk en efficiencient platform dat een gedegen basis vormt voor mogelijke ontwikkelingen in de toekomst. BeSite is een belangrijke partner om onze groeidoelstellingen waar te kunnen maken. Het team is daadkrachtig en beschikt over een gezonde dosis no-nonsense mentaliteit: "gewoon doen wat je belooft, en zelfs iets meer dan dat!"

Martin Zevenbergen | Tripmanager

"De samenwerking met Martin van Tripmanager verloopt zeer prettig. Ook omdat we hetzelfde doel voor ogen hebben: Mobility As A Service in Nederland naar een hoger niveau brengen. Door elkaar te blijven voeden met ideeën en verbeteringen zijn we gekomen tot een mooi, werkend eindproduct. Samen met Martin blijven we het platform TripManager doorontwikkelen om nog meer gebruikers te krijgen op de applicatie."

Jurgen Rutgers | BeSite

Wat houdt jou bezig?

Geef aan waar je met ons over wilt praten en wij komen graag met jou in gesprek. Bij ons in Aalten, bij jou of telefonisch.

Ja, ik wil graag een gesprek

Heb je een innovatief idee dat je wil laten uitwerken tot een app of applicatie?

Vraag naar de mogelijkheden