Door een nieuwe website en content optimalisatie realiseerden we 45% meer bezoekers en 29% meer contactaanvragen

Pensioen Perspectief

Door de groei en professionalisering van de organisatie ontstond bij Pensioen Perspectief de behoefte naar een website gericht op resultaat. De huidige website was qua techniek niet optimaal voor zoekmachines en behaalde beperkte conversie. Er was behoefte aan een duidelijke online marketing strategie om meer online resultaat te behalen.

Nieuwe website

In overleg met Pensioen Perspectief is gezamenlijk een nieuwe online strategie vastgesteld. De website is volledig vernieuwd en voorzien van responsive techniek. Hierdoor is o.a. de gemiddelde sessieduur op mobiele apparaten met 22% gestegen en het aantal pagina’s per sessie met 16% toegenomen.

Online marketing

In overleg met Pensioen Perspectief is een content strategie uitgewerkt en wordt continue gewerkt aan SEO optimalisatie om meer relevant verkeer naar de website te genereren. Onder andere het toevoegen van een ‘pensioen kernbegrippen‘ pagina heeft een sterk stijgende stroom nieuwe bezoekers opgeleverd.

"BeSite stelt het klantbelang voorop en levert pro-actief goede ideeën en werkafspraken. Ook als die voor BeSite minder leuk uitpakken."

Jaap Harmsen | Pensioen Perspectief

"Bij Pensioen Perspectief werken we samen met de klant aan het verbeteren van de website en content. Kwaliteit is belangrijk, dat is en blijft een flinke uitdaging. Maar het resultaat in groei van het aantal bezoekers en contactaanvragen loont absoluut de moeite!"

Rick Arink | BeSite

Jouw doelgroep beter bereiken?

Ik help je graag met het behalen van succes met online marketing.

Mail mij voor een afspraak

Wil je samen met ons een online marketing plan op maat smeden voor jouw bedrijf?

Neem contact op