Voor één van de meest innovatieve vliegvelden in Europa, Eindhoven Airport, hebben wij de opzet van de ParkWebshop gerealiseerd. Lees hieronder meer over deze unieke samenwerking!

ParkWebshop Eindhoven Airport

Eindhoven Airport verbindt de regio met de rest van de wereld en maakt deze internationaal bereikbaar. De luchthaven is cruciaal voor de regio om haar ambities te verwezenlijken. Eindhoven Airport is een groeiende luchthaven met innovativiteit, snelheid en beleving als belangrijke pijlers. Ze is koploper in haar markt en behoort bovendien tot de grootste werkverschaffers in de regio.

Uitdaging Eindhoven Airport

Bij Eindhoven Airport was er de behoefte om de parkeerervaring van bezoekers van het vliegveld te verbeteren. Eindhoven Airport wilde het reserveren en betalen van een parkeerplaats zo eenvoudig mogelijk maken. Daarnaast moest de parkeerervaring ter plaatse probleemloos en snel geregeld kunnen worden, door een koppeling met de aanwezige hardware van IPParking.

"De succesformule van BeSite zit in de naam: Betrouwbaar, Enthousiast, Samenwerken, Innovatief, Toegewijd, Eenvoud."

Contactpersoon | Eindhoven Airport

"De samenwerking met Eindhoven Airport is prettig verlopen. Ons gezamenlijk streven naar de hoogste kwaliteit zorgt voor een evenwichtige samenwerking en een enorme groei in omzet uit parkeerproducten voor Eindhoven Airport. Ook hebben zij ons geholpen om de ParkWebshop klaar te maken voor de toekomst."

Jurgen Rutgers | BeSite

Verstand van parkeren

Al ruim 10 jaar ben ik actief in parkeren met online kennis, dus ik help je graag.

Binnenkort kennismaken?

Zorg dat je parkeerplekken ook online te vinden zijn, daarmee haal je direct meer resultaat.

We laten graag onze oplossingen zien