Door de nieuwe website kan Innclose haar internationale prospects en klanten beter informeren en bedienen.

Online Strategie Innclose

Uit de gesprekken met Innclose kwam naar voren dat er behoefte was aan een nieuwe website. Daarbij moest, rekening houdend met de doelgroep, de kernbelofte uitgedragen worden op de website. Deze kernbelofte uit zich in de vorm van zowel content als uitstraling. Toen deze nieuwe website eenmaal gelanceerd was diende de tweede uitdaging zich aan: hoe zorgen we voor meer zichtbaarheid bij de doelgroep? Geen gemakkelijk opgaven want Innclose begeeft zich op een niche markt.

Meer inzicht in de doelgroep

De eerste stap is inzicht in de doelgroep. Middels brainstormsessies en een uitgebreid onderzoek onder de doelgroepen, hebben we de behoeften en het zoekgedrag in kaart gebracht. Het doelgroep onderzoek was de basis voor de indeling van de website en de optimalisatie van content.

Nieuw, fris design

Op basis van de merkbelofte hebben wij een responsive website uitgewerkt die voldoet aan alle gestelde eisen. Specifiek ingericht op de nauwkeurig afgebakende doelgroep die maatwerk vraagstukken heeft met betrekking tot bijvoorbeeld isolatiemateriaal.

Hoger in Google

Zoekmachines zijn een belangrijke leverancier van prospects en klanten voor Innclose. Voor Innclose hebben we een traject ingezet waarbij we gericht verbeteringen hebben doorgevoerd aan de content van de website. Het doel was om posities te verhogen voor de website en meer relevante bezoekers te genereren en te laten converteren naar contactaanvragen.

"De realisatie door BeSite van de compleet nieuwe website van Innclose is uitstekend verlopen. Het team van BeSite voelde feilloos aan waar de behoefte van Innclose lag en heeft dit vertaald naar een prachtige website. De nieuwe site is niet alleen mooi, maar ook gemakkelijk toegankelijk waardoor de diverse opdrachtgevers van Innclose snel vinden wat ze zoeken. BeSite heeft de verschillende productgroepen van Innclose: Cleanrooms, Machinebehuizingen en Specials overzichtelijk gepresenteerd. BeSite beschikt over een geweldige team die met de Achterhoekse nuchterheid en drive te werk gaat. De site was op tijd en binnen budget opgeleverd."

Coen Kuijer | Innclose

"Samen met Innclose zijn we aan de slag gegaan met het formuleren van een doeltreffende online strategie. We hebben een nieuw, fris ontwerp gemaakt waarmee de verschillende klantgroepen van Innclose eenvoudig de informatie kunnen vinden die ze zoeken. Bovendien is de website technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines en verschillende apparaten. Ook hebben we meertaligheid toegevoegd om internationale klanten van Innclose te kunnen bedienen. Het uiteindelijke product is een hele mooie website waar wij en Innclose trots op mogen zijn."

Jurgen Rutgers | BeSite

Wat houdt jou bezig?

Geef aan waar je met ons over wilt praten en wij komen graag met jou in gesprek. Bij ons in Aalten, bij jou of telefonisch.

Ja, ik wil graag een gesprek

Een site of shop bouwen we altijd in een team met meerdere specialismen bij elkaar.

Weten wie er aan werken?