Een mooie, sfeervolle Wordpress website voor Welgelegen in Groenlo

Nieuwe frisse website voor Welgelegen

Welgelegen is een prachtig restaurant in Groenlo. Je kunt er heerlijk tafelen maar het pand biedt ook ruimte voor de zakelijke klant. Daarnaast zijn er op deze locatie al veel stellen letterlijk in het huwelijksbootje gestapt. Het mag duidelijk zijn: het is een heel veelzijdig bedrijf. Op de nieuwe website moest juist deze veelzijdigheid terugkomen.

De klant had de eisen van de nieuwe website helder, hierdoor konden we snel met het ontwerp aan de slag. We hebben de diensten een prominente plek op de homepage gegeven zodat bezoekers direct kunnen zien wat Welgelegen allemaal te bieden heeft. De website geeft het gevoel, de sfeer en bovenal de diverse mogelijkheden op een prachtige en overzichtelijk wijze weer.

WordPress: eenvoudig je website zelf beheren

De nieuwe website is in WordPress ontwikkeld, dit systeem biedt de klant de gewenste flexibiliteit. Het aanpassen van teksten, het plaatsen van een nieuwe afbeelding of het toevoegen van een nieuwsbericht is eenvoudig zelf te beheren. Het vullen van de website heeft de klant voor het grootste gedeelte zelf gedaan.

Eenvoudige en duidelijke navigatie

Bezoekers van de website die meer willen weten of direct een plek willen reserveren moeten dit met een paar klikken kunnen regelen. We hebben dit proces aandachtig bekeken en dit heeft geleid tot meerdere formulieren op de website opgedeeld naar de verschillende diensten. Zo kunnen alle bezoekers snel en eenvoudig contact opnemen. Gewoon een tafel reserveren? Via de button ‘Direct reserveren’ kan een bezoeker direct een reservering plaatsen.

De verschillende diensten in één oogopslag duidelijk

De verschillende diensten moesten meer uitgelicht worden. We hebben er voor gekozen om de diensten in het menu en op de homepage terug te laten komen. Hierdoor ontstaat er direct een duidelijk beeld van de mogelijkheden die Welgelegen biedt.

Het menu aan de bovenkant van de website is op iedere pagina zichtbaar en staat vast, als je scrollt blijft het menu staan. Hierdoor kan de klant gemakkelijk en snel naar de gewenste pagina navigeren. Op de homepage hebben we de diensten verwerkt in mooie blokken met afbeeldingen, ondersteunt met tekst. De klant kan op het blok klikken en krijgt dan de desbetreffende pagina te zien.

Samen met Besite hebben we onze website totaal vernieuwd. Ons belangrijkste doel was dat hij gebruiksvriendelijker moest worden en dat gasten gelijk op een pagina de informatie kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Veel beeldmateriaal laat de gast gelijk zien wat Welgelegen allemaal te bieden heeft. We krijgen nu veel meer terugkoppeling in ons restaurant over onze mogelijkheden die mensen gevonden hebben op de website. De samenwerking met Besite hierin verliep goed en juist door de verschillende kijk op veel zaken van beide partijen kwamen we samen tot verrassende conclusies met een prachtige eindresultaat!

Daniëlle Fox | Welgelegen Groenlo

De eisen van de nieuwe website waren direct helder, hierdoor konden wij snel aan de slag. We hebben onze expertise op het gebied van ontwerp weten te combineren met de kennis van Welgelegen als het gaat om de inhoud. Mooi sfeerbeelden wisselen elkaar af en geven een goede indruk van het prachtige bedrijf. De wens om de diensten meer naar voren te laten komen hebben we vertaald in een prettige en duidelijke navigatie in het hoofdmenu en op de homepage. De samenwerking verliep erg prettig, mede door de korte lijntjes konden we snel schakelen en door met het ontwikkelen van de website. Wij kijken terug op een heel prettig traject.

Ellen Taken | BeSite

Inspiratie gekregen?

Vul dan je e-mailadres in en ik mail je voor een afspraak.

Wij werken iedere dag samen met onze klanten aan het behalen van online doelstellingen.

Kennismaken?