Alle vervoersvormen van en naar een evenement in één reisplanner: Tripticket!

Mobility Portal TripTicket

TripTicket BV is sinds 2005 hét online platform voor vervoer naar evenementen. TripTicket is begonnen met het aanbieden van georganiseerde busreizen naar grote concerten en festivals. Later werd dit aangevuld met de verkoop van speciale treinkaartjes in combinatie met pendelbus tickets en sinds 2009 bieden we ook het reserveren van parkeerplekken. In 2018 is gekozen om al deze vervoersvormen samen te brengen in één reisplanner, zodat jij snel en gemakkelijk je ideale reis naar een evenement kunt bekijken.

Parkeeropties vergelijken

In één oogopslag worden alle opties getoond en kan de bezoeker hier bewust een keuze maken. Bezoekers kunnen parkeergarages vergelijken op loopafstand en prijs.

Direct betalen en reserveren

Na het maken van een keuze kan een busreis of parkeerplek direct geboekt en betaald worden in een veilige online betaalomgeving. Dit kan via iDeal, creditcard, acceptgiro en meer.

 

Betere informatievoorziening

TripTicket is al jaren actief in het aanbieden van reisoplossingen voor concerten en festivals. In 2005 begon TripTicket met het aanbieden van georganiseerde busreizen naar grote concerten en festivals. Later werd dit aangevuld met de verkoop van speciale treinkaartjes in combinatie met pendelbus tickets en het reserveren van parkeerplekken.

In 2018 is gekozen om al deze vervoersvormen samen te brengen in één reisplanner, zodat jij snel en gemakkelijk je ideale reis naar een evenement kunt bekijken.

 

Relevant en actueel

Door koppelingen met externe databronnen is het reisadvies via TripTicket altijd actueel en relevant. Via de website van TripTicket vinden bezoekers de beste weg naar de evenement locatie.

Wat wil jij online bereiken?

Ik hoor graag wat je online doel is, dan kunnen we van daaruit kijken wat de strategie is om dit te realiseren.

Neem het eerste stapje

Slimme mobiliteitsoplossingen implementeren bij jouw organisatie voor een betere reiservaring voor bezoekers?

Kom in contact