Parkeren moet eenvoudig en vertrouwd zijn.

BESIX Park

BESIX Park heeft diverse parkeerlocaties in België, waaronder ook in Antwerpen en Brussel. Er leefde al enige tijd de wens om het parkeren ook online aan te bieden. Klanten kunnen hierdoor van te voren een parkeerplek reserveren en zijn zo verzekerd van een plek. Met name voor de locatie Antwerp Airport is hier veel vraag naar, aangezien passagiers dit als een logisch vervolg zien na het boeken van een vliegticket.

Diverse betaalmethoden

De shop is geoptimaliseerd voor gebruik door bezoekers uit België, Frankrijk, Duitsland en Nederland. Zo zijn onder meer de betaalmethoden opgenomen van deze landen en is de shop beschikbaar in 4 verschillende talen.

Eenvoudig reserveren en parkeren

In de webshop kan de klant kiezen voor een datum/tijd periode en ziet direct de beschikbaarheid. De ParkWebshop laat vervolgens de beschikbare locaties en tarieven zien. Na de reservering kan de klant binnenrijden op kenteken of met een toegangscode.

Integratie met IPParking

Als partner van IPParking sluit onze ParkWebshop naadloos aan op het parkeermanagement systeem van hen. Hierdoor heeft BESIX Park een optimale integratie gekregen van de webshop.

"De communicatie is zeer goed met BeSite. De uitleg is altijd duidelijk en gestructureerd. Werkzaamheden die wij vragen te doen worden altijd binnen de 2 weken door jullie uitgevoerd wat vrij snel is. Wanneer er problemen zijn proberen jullie alles zeer snel op te lossen."

Dylan Bols | BESIX Park

"Het project en de onderlinge communicatie is soepel verlopen. De ParkWebshop slaat goed aan in België en levert meetbaar resultaat op. We zijn nu bezig de ParkWebshop uit te breiden naar andere locaties. We werken intensief samen met als doel om Besix te laten groeien. Tot nu toe gaat dat erg goed!"

Femke van Eerden | BeSite

Verstand van parkeren

Al ruim 10 jaar ben ik actief in parkeren met online kennis, dus ik help je graag.

Binnenkort kennismaken?

Zorg dat je parkeerplekken ook online te vinden zijn, daarmee haal je direct meer resultaat.

We laten graag onze oplossingen zien