Website bouwen

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke en resultaatgerichte websites. Een website is bij ons geen doel op zich, maar een onderdeel van jouw online strategie als ondernemer of manager. Een website is geen digitale brochure meer, maar een effectief communicatiekanaal dat jou helpt je (online) doelen te bereiken. In overleg stellen we de doelen vast en bepalen we een online strategie. Hoe maak je van je bezoekers klanten?

Laat ons een professionele website bouwen!

Een website bouwen die compleet voldoet aan jouw verwachtingen. Of zelfs overtreft. Dat is waar onze specialisten dagelijks naar streven. Een duidelijke aanpak en transparante werkwijze typeren ons. Wij helpen je graag bij dit traject en staan altijd open voor een kennismaking om eens te sparren over jouw online vraagstuk!

Onze werkwijze bij websites

Het begint met een doel. Welk doel heb jij met de website? Wij helpen je met het scherpstellen van je doel en het formuleren van een passende online strategie.

Lees meer

Content Management Systeem

Je wilt je website natuurlijk goed en makkelijk onderhouden. Een Content Management Systeem maakt dit mogelijk. Geen ingewikkelde programma’s, maar intuïtief aan de slag met je website. Wij ontwikkelen websites met een CMS en gebruiken veelal de techniek van WordPress of Craft. Dit is een open source framework dat flexibel en gebruiksvriendelijk is.

Lees meer

Responsive techniek

Deze techniek wordt toegepast om websites geschikt te maken voor elk apparaat waarmee je de website kunt bekijken. Wij ontwikkelen jouw website volgens deze techniek om te zorgen dat bezoekers jouw website altijd optimaal kunnen bekijken. De techniek zorgt ervoor dat de website automatisch detecteert met welk apparaat een bezoeker kijkt en past direct de juiste weergave aan.

Lees verder

Content

De website goed ontwerpen en bouwen is de basis, maar zorgen voor goede content is minstens zo belangrijk. Een website heeft pas succes als de inhoud aansluit bij de doelgroep. Wij helpen je graag bij het opzetten van gerichte content die geoptimaliseerd is voor zoekmachines.

Lees meer

Hosting

Een belangrijk onderdeel binnen onze dienstverlening vormt hosting. Je website moet immers altijd bereikbaar zijn net als e-mail. Wij zijn selectief in de keuze van een partner op dit gebied. In Byte internet hebben we deze partner gevonden. Deze betrouwbare partner is gespecialiseerd in het verzorgen van webhosting voor websites met veel bezoekers.

Lees meer