Smart Parking

Het doel van Smart Parking is om parkeergelegenheden optimaal te benutten. Enerzijds om het gemak van gebruikers te vergroten en een optimale parkeerervaring te bieden. Anderzijds willen we parkeren efficiënter en duurzamer maken. Zowel onze klanten als hun gebruikers hebben voordeel bij onze oplossingen. De behoefte aan slimme parkeeroplossingen blijft groeien.

De rol van internet technologie bij Smart Parking

Een belangrijke rol in de transformatie van parkeren naar Smart Parking is weggelegd voor internet technologie. Daarmee benoemen we ook direct onze toegevoegde waarde bij parkeren. Door een klantgerichte benadering, intensieve samenwerkingen met partners en de mogelijkheden van internet technologie creëren wij slimme parkeeroplossingen. Wij blijven hierbij in ontwikkeling en op zoek naar nieuwe kansen en samenwerkingen. Bekijk hieronder enkele voorbeelden van onze parkeeroplossingen:

Meer weten over onze parkeeroplossingen?

ParkWebshop

Hiermee kunnen er parkeerplekken worden gereserveerd en betaald voor dagparkeerders, die dit via iDEAL of CreditCard direct online kunnen afrekenen. Ook is het mogelijk om abonnementhouders via de ParkWebshop hun abonnement te laten beheren.

Lees meer

PGuide App

Met de PGuide App kan op basis van (open) data van parkeerinformatie een parkeeradvies worden gegeven aan de gebruiker van de app. Bij het parkeeradvies wordt de mogelijkheid geboden om dit in een routeplanner in te laden als Google Maps of TomTom.

Lees meer

Online marketing campagnes

Nu je website, webshop of boekingstools live zijn is het zaak om klanten te vinden. Dit begint met genereren van verkeer naar je website. Dit doe je door je zichtbaarheid te vergroten in de zoekmachines, op social media en meer. Uiteraard focus je hierbij op jouw doelgroep; de groep bezoekers waarvan de kans op een aankoop of lead het grootst is. Een uitgekiende online marketing strategie vormt daarbij de basis.

Lees meer