Smart Mobility

De mogelijkheden voor reizigers om van A naar B te komen zijn uitgebreider dan ooit en dus is het telkens kiezen welke optie het beste is. Het gevolg is dat het steeds drukker wordt in steden en op wegen. Hoe begeleid je dat op een slimme manier?

Smart Mobility: slimmer omgaan met mobiliteit

De oplossing is Smart Mobility. Als een van de meest dichtbevolkte landen ter wereld zijn wij in Nederland gedwongen om vooruitstrevend en innovatief te zijn op het gebied van mobiliteit. Door mobiliteit, infrastructuur en internettechnologie slim te combineren bouwen wij aan oplossingen.

Wij bouwen websites, apps, portals, boekingssystemen en webshops om de journey van de reiziger optimaal te laten verlopen. Onze online oplossingen bieden reizigers een optimaal reisadvies om snel en gemakkelijk van A naar B te komen. Dit zorgt voor minder stress bij reizigers. Daarnaast levert het voordelen op voor jouw organisatie. Smart Mobility verbetert bijvoorbeeld de bereikbaarheid en doorstroming en zorgt voor een betere spreiding van het verkeer over het gebied rondom de locatie van je bedrijf.

Samenwerken voor verbeterde mobiliteit

Omdat wij streven naar een totaaloplossing voor onze klanten werken we samen met diverse partners als IPParking en Nedap. Samen met onze partners werken we onder andere voor de Overheid, publiekstrekkers als Amsterdam ArenA en RAI Amsterdam en diverse landelijke vervoersbedrijven. Meer weten over onze oplossingen? Neem contact met ons op!

Sparren over Smart Mobility vraagstukken?

Mobility Portal

Een van de meest aansprekende projecten is het opzetten van de Mobility Portal voor de Amsterdam ArenA. Een platform waarop bezoekers alles kunnen vinden over vervoer naar het ArenAPoort-gebied. Naast de Amsterdam ArenA werken we voor vervoerders, parkeerexploitanten, overheden, publiekstrekkers en organisatoren van evenementen.

Lees meer

Online boekingsstools

Hoe kun je als onderneming in de mobiliteitssector internet technologie slimmer inzetten voor meer resultaat? Wij hebben bij de Rotterdamse Taxi Centrale (RTC) verschillende online boekingstools geïmplementeerd om het reserveren van een taxi eenvoudiger te maken.

Lees meer