E-commerce

Wij helpen ondernemer met het genereren van meer resultaat uit website of webshop. Dit kan in de vorm van meer verkopen, leads of het genereren van meer naamsbekendheid. Met betrekking tot e-commerce zijn er drie aspecten van belang:

  • Strategie
  • Ontwerp & Ontwikkeling
  • Online marketing

We helpen je allereerst met opzetten van een goed plan, een strategie. Afhankelijk van jouw doelstellingen bepalen we de koers voor je e-commerce strategie en vertalen dit naar een webshop die voldoet aan jouw wensen en eisen. Wanneer de webshop is ingericht gaan we aan de slag met het genereren van verkeer. Op basis van jouw situatie stellen we een effectieve online marketing strategie op om jouw doelstellingen te bereiken.

Doorlopend optimaliseren voor maximaal resultaat

Zowel strategie als de webshop en online marketing campagnes zijn voortdurend in ontwikkeling. Wij analyseren met jou de resultaten en prestaties van de webshop en online marketing campagnes. Op basis van de analyses stellen we plannen op om het resultaat verder te optimaliseren. Dit is een continu proces waarbij we gezamenlijk streven naar maximaal resultaat.

Meer weten over e-commerce? Neem contact met ons op!

Wil jij meer resultaat uit e-commerce halen?

E-commerce strategie

Ieder succesverhaal begint met een goed plan. Jouw e-commerce activiteiten starten met het uitstippelen van een winnende strategie. Wat is de huidige situatie en waar wil je naartoe? En wat is er nodig om dit te bereiken? Samen met jou gaan we deze en andere relevante vragen beantwoorden voor een duidelijk projectkader en een heldere doelstelling.

Lees meer

Webshop laten maken

Wanneer je een strategie hebt uitgewerkt moet je een webshop laten maken om jouw producten of diensten in te verkopen. Hierbij moeten belangrijke keuzes gemaakt worden m.b.t. techniek en flexibiliteit. De webshop moet aansluiten op jouw e-commerce doelstellingen.

Lees meer

Online marketing campagnes

Nu je website, webshop of boekingstools live zijn is het zaak om klanten te vinden. Dit begint met genereren van verkeer naar je website. Dit doe je door je zichtbaarheid te vergroten in de zoekmachines, op social media en meer. Uiteraard focus je hierbij op jouw doelgroep; de groep bezoekers waarvan de kans op een aankoop of lead het grootst is. Een uitgekiende online marketing strategie vormt daarbij de basis.

Lees meer

Doorlopend optimaliseren

Als ondernemer ken je je producten en je doelgroep als beste. Bij het opzetten van een strategie, uitwerken van de webshop en online marketing campagnes is jouw input van groot belang. Met behulp van inzichten uit data kunnen we de strategie├źn, webshop en online marketing campagnes vervolgens nog meer optimaliseren voor maximaal resultaat. Periodiek bespreken we de campagne prestaties en maken nieuwe afspraken voor de komende periode.

Lees meer