Onze oplossing

Wij bieden een oplossing voor iedere online uitdaging. Bijvoorbeeld wanneer je op zoek bent naar een nieuwe responsive website of een app wil laten ontwerpen om jouw klanten nóg beter te kunnen bedienen. Onze specialisten denken graag met je mee en begeleiden je tijdens het het hele proces van begin tot eind.

Scherpstellen doel

Ieder project begint met een duidelijk vertrekpunt. Ongeacht wat jouw uitdaging is. Wat is de huidige situatie en waar wil je naartoe? En wat is er nodig om dit te bereiken? Samen met jou gaan we deze en andere relevante vragen beantwoorden voor een duidelijk projectkader en een heldere doelstelling.

Opstellen Plan van Aanpak

Wanneer het doel en projectkader zijn bepaald werken wij een initiële opzet uit voor het project. Hierbij krijg je direct inzicht in de geplande looptijd van het project, benodigde investeringen en verschillende fasen van het project welke doorlopen gaan worden.

Benodigde middelen

Zoals eerder beschreven heeft ieder project eigen doelstellingen. En vraagt dus om een oplossing op maat met de juiste combinatie van online middelen. Bekijk hieronder de verschillende middelen die we kunnen inzetten om tot meer resultaat te komen:

Websites

Ben je op zoek naar een internet partner die met je meedenkt en helpt bij het succesvol inzetten van je website? Wij maken gebruiksvriendelijke en responsive websites gericht op resultaat. Samen kijken we naar de online strategie en doelstellingen om de ideale route te bepalen.

Meer informatie

E-commerce

Als Online marketing specialist helpen wij je graag bij het beter vindbaar maken van je website(s). Is het adverteren via Google AdWords een juiste stap? Door onze ervaring en kennis op dit vlak zijn we in staat om je verder te helpen. Geen woorden maar daden!

Meer informatie

Smart Industry

Hoe pas je internettechnologie succesvol toe in je bedrijfsprocessen? Smart Industry is gericht op innovatie binnen de maakindustrie. Wij gaan graag met je in gesprek om te ‘sparren’ en je te overtuigen van de kracht van internet om te innoveren.

Meer informatie

Smart Mobility

Wij maken mobiliteit ‘slimmer’ door op een gebruiksvriendelijke en begrijpelijke wijze data te presenteren. Om dit te realiseren bouwen wij apps en webapplicaties op maat. Dit alles om de ‘customer journey’ van reizigers te verbeteren.

Meer informatie

Smart Parking

Onze Smart Parking oplossingen zorgen voor optimale inzet van parkeergelegenheden. Dit vergroot de parkeerervaring bij de gebruiker en maakt parkeren efficiënter en duurzamer.

Meer informatie

Kop koffie of thee?

Kennismaken? Wij gaan graag het gesprek met je aan om te kijken welke kansen internet voor jou kan bieden.

Maak kennis met ons

14Medewerkers

638domeinnamen

101Mobiele websites