Vernieuwde ParkWebshop en App voor UIT-JE AUTO

Voor het platform UIT-JE AUTO hebben wij de ParkWebshop volledig vernieuwd en daarnaast een nieuwe app gelanceerd. Lees hieronder meer:

Uitdaging UIT-JE AUO

UIT-JE AUTO is een online dienst waarmee bezoekers van Den Haag en Scheveningen eenvoudig een parkeerplek met aanvullend vervoer kunnen reserveren. Bezoekers kunnen een parkeerplaats reserveren bij een goed bereikbare locatie en van daaruit hun reis vervolgen naar de bestemming met tram, bus, huurfiets of taxi.

Bij UIT-JE AUTO was er de wens om online de bezoeker nóg beter duidelijk te maken wat hij krijgt en hoe zijn reis eruit ziet. Ook wil UIT-JE AUTO nieuwe en bestaande klanten beter informeren en aan zich binden om meer boekingen te genereren.

Onze oplossing:

We hebben voor UIT-JE AUTO een vernieuwde versie van de bestaande ParkWebshop gemaakt. De nieuwe ParkWebshop vertelt bezoekers duidelijk wat ze kunnen verwachten (1. Parkeerplaats boeken & 2. Verdere reis reserveren). Daarnaast hebben we voor zowel iOS als Android een app ontwikkeld waarmee we bezoekers van de juiste informatie kunnen voorzien en ze eenvoudig een parkeerplaats kunnen laten reserveren.

De nieuwe webshop is een belangrijke stap in de strategie van UIT-JE AUTO. BeSite is daarbij voor ons een belangrijke partner.

.

uitjeauto-desktop
uitjeuatoapp-mobiel