ParkWebshop voor RAI Amsterdam

Voor RAI Amsterdam hebben wij de implementatie van de ParkWebshop in hun website gerealiseerd. Lees hier het verhaal:

Uitdaging RAI Amsterdam

RAI Amsterdam was op zoek naar mogelijkheden om de dienstverlening naar bezoekers op een hoger niveau te brengen. Daarnaast was er de wens om de bezettingsgraad te optimaliseren via de ParkWebshop, bijvoorbeeld via het invoeren van producten als een weekendabonnement.

Parkeren moest een integraal onderdeel worden van de totale dienstverlening die RAI Amsterdam aan haar bezoekers aanbiedt. RAI Amsterdam was op zoek naar een solide partner met technische kennis en kennis van de parkeerbranche, die kan samenwerken met het parkeermanagement systeem van IPParking.

 

Onze oplossing

Voor RAI Amsterdam hebben wij de implementatie verzorgd van de ParkWebshop. De ParkWebshop is  gekoppeld aan het parkeermanagement systeem van onze partner IPParking. De ParkWebshop wordt ook geïntegreerd met systemen die op dit moment al gebruikt worden voor exposanten.

Via de ParkWebshop kunnen bezoekers eenvoudig een parkeerplaats reserveren bij RAI Amsterdam op het door hun gewenste tijdstip. Op dit moment biedt RAI dagparkeren aan als product, maar in de toekomst wordt dit uitgebreid met specifieke producten voor bijvoorbeeld theaterbezoekers en exposanten van beurzen.

 

Jouw parkeergelegenheden ook slimmer inzetten?