Nieuwe website Tuned Hospitality

Tuned Hospitality is ontstaan vanuit de hospitality afdeling van Mojo te Delft en is sinds 1 januari 2011 een zelfstandig bedrijf. Het team heeft inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van hospitality. Tuned verzorgt de hospitality rondom evenementen in de Ziggo Dome, AFAS Live, Amsterdam ArenA, AHOY, etc.

Uitdaging

De website van Tuned voldeed niet meer aan de wensen. In de communicatie naar klanten is de website het belangrijkste kanaal en het gaf Tuned te weinig mogelijkheden om de arrangementen rondom evenementen goed in beeld te brengen. Ook het beheer van de website kon niet goed worden uitgevoerd.

Onze oplossing

Wij hebben voor Tuned een responsive website opgezet, die als doel heeft om de arrangementen en diensten zo goed mogelijk naar voren te brengen. De agenda is hierbij een belangrijke eye-catcher, omdat de doelgroep snel wil kijken naar evenementen die worden aangeboden. Het beheer is dankzij de WordPress back-end eenvoudig gebleven, waardoor Tuned snel kan werken. Ook is er een chat-functie geïntegreerd, zodat klanten snel contact kunnen maken met Tuned voor vragen.