Online oplossingen bedenken

Ons team is een perfecte mix van creativiteit en technische internet kennis. Plezier in ons werk staat voorop en wij willen graag samen het verschil maken. Samen online oplossingen bedenken vormt een belangrijke drijfveer. Ons team bestaat uit diverse internetspecialisten en wij stellen ons graag aan je voor.

Jurgen Rutgers Jurgen Rutgers Jurgen Rutgers
Jurgen Rutgers

Jurgen is de pionier en eigenaar van BeSite. Hij vormt ook de directie, bepaalt de koers voor de organisatie en geeft leiding aan het sturingsteam. Daarnaast is hij inhoudelijk betrokken bij een aantal projecten, waaronder interne product ontwikkeling. Ook heeft hij diverse nevenfuncties, zoals voorzitter van de Samenwerkende IndustrieKringen Achterhoek en lid van de Advisory Board van de HAN Talent Academy.

Calvin Bleekman Calvin Bleekman Calvin Bleekman
Calvin Bleekman

Als werknemer van het eerste uur heeft Calvin inmiddels een heel pallet aan werkzaamheden en verantwoordelijkheden binnen de organisatie. Als Online Marketing specialist stuurt hij het (online)marketingteam aan en richt zich op het adviseren van klanten op het gebied van Online Marketing en Webshops.

Kennismaken?

Wij staan open voor een kennismaking en hoe kan dit beter dan onder het genot van een kop koffie?

Neem contact op
Femke van Eerden Femke van Eerden Femke van Eerden
Femke van Eerden

Femke is de spin in het BeSite web. Wij kennen haar als nauwkeurig, klantvriendelijk en organisatorisch sterk. Ze is het eerste aanspreekpunt op ons kantoor en tot haar takenpakket behoren verder de administratie, office management en telefonische support. Daarnaast is ze als TripTicket Manager verantwoordelijke voor de organisatie van evenementenvervoer voor onze TripTicket klanten.

Pascalle ten Hoopen Pascalle ten Hoopen Pascalle ten Hoopen
Pascalle ten Hoopen

Pascalle staat midden in de organisatie en is de spil in onze projecten. Ze draagt zorg voor de interne en externe communicatie en behoudt het overzicht in de diverse projecten. Tevens is ze verantwoordelijk voor de uitvoering van de projecten binnen deadline, budget en met de opgegeven functionaliteit. Haar organisatorische vaardigheden komen hierbij goed tot z’n recht. Ook vindt ze het erg leuk om ondersteuning te bieden in marketing- en salesactiviteiten.

Dion Penterman Dion Penterman Dion Penterman
Dion Penterman

Dion is onderdeel van het marketingteam en een Online Marketeer met passie voor online resultaat. Door het opzetten en optimaliseren van SEO, SEA en e-mailmarketing campagnes werkt hij dagelijks aan het verbeteren van het resultaat van onze klanten. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de communicatie op onze eigen kanalen.

Onze kernwaarden

Wij hebben als team 4 kernwaarden bepaald voor ons werk. Die houden ons scherp en alert! Deze kernwaarden vormen de basis bij alles wat we doen.

  • Aandacht
  • Eerlijk
  • Transparantie
  • Samenwerken
Neem contact op
Rob Kemper Rob Kemper Rob Kemper
Rob Kemper

Wij kennen Rob als een veelzijdige en klantgerichte collega. Binnen het ontwikkelteam heeft hij zich gespecialiseerd in Wordpress html en Framework html. Rob is al vele jaren bij ons in dienst naast de rol van Project Owner is hij ook verantwoordelijk voor de support binnen onze organisatie. Een echt multi-talent dus!

Jeroen Jansen Jeroen Jansen Jeroen Jansen
Jeroen Jansen

Jeroen stuurt het ontwikkelteam aan. Voor onze organisatie is Jeroen daarnaast een onmisbare kracht door zijn specialistische kennis op gebied van frameworks en Magento. Naast leidinggevende kwaliteiten en technische kennis levert Jeroen een belangrijke bijdrage aan onze groei door de stage begeleiding op zich te nemen.

Marco van Ree Marco van Ree Marco van Ree
Marco van Ree

Marco houdt zich als R&D verantwoordelijke bezig met de (door)ontwikkeling van systemen binnen onze organisatie en het beheer van tools. Naast zijn leidinggevende capaciteiten en oog voor innovatie is Marco ook onmisbaar als ervaren specialist in frameworks, Magento, WordPress en Apps.

Ellen Taken Ellen Taken Ellen Taken
Ellen Taken

Ellen bewaakt binnen onze organisatie de processen en planning voor een groot aantal projecten. Haar organisatorische kwaliteiten komen hierbij goed tot z’n recht. Naast het aanbrengen van structuur in planning en processen houdt Ellen zich bezig met grafische ontwerpen en HTML uitwerking voor Wordpress, Magento en frameworks.

Fred Heusschen Fred Heusschen Fred Heusschen
Fred Heusschen

Fred is lid van het ontwikkelteam en zijn specialisaties zijn niet op één hand te tellen. Hij verzorgt de mooiste grafische ontwerpen en optimaliseert de user interface voor onze klanten. Ook houdt hij zich bezig met Wordpress html, framework html en app html. Tot slot is Fred binnen het Team Ontwikkeling dé specialist op gebied van Javascript. Een onmisbare schakel binnen ons team dus!

Caspar Menger Caspar Menger Caspar Menger
Caspar Menger

Caspar is als lid van het het ontwikkelteam verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Apps, frameworks en Wordpress. Als gedreven en oplossingsgerichte professional heeft Casper al vele projecten tot een goed einde gebracht. Om die reden vervult Caspar nu ook de rol van Project Owner binnen het team.

Werken bij

Heb je altijd al willen werken binnen een jong en dynamisch team? Dit is je kans! Stuur je CV en motivatie naar info@besite.nl en wij nemen contact met je op.

Neem contact op
Peter Verbrugge Peter Verbrugge Peter Verbrugge
Peter Verbrugge

Peter maakt onderdeel uit van het ontwikkelteam en heeft jarenlange ervaring met frameworks en Apps. Hij bijt zich graag vast in complexe technische uitdagingen en weet met creatieve oplossingen altijd tot een passend en werkbaar eindproduct te komen.

Remco Radstaak Remco Radstaak Remco Radstaak
Remco Radstaak

Remco is senior programmeur in ons team met als één van zijn belangrijkste specialiteiten applicatie ontwikkeling. Met zijn ruime ervaring in onder meer PHP, Javascript, HTML, CSS en Jira en gestructureerde en efficiënte werkwijze brengt hij ieder project tot een bevredigend eindresultaat voor onze klanten.

Maikel Straub Maikel Straub Maikel Straub
Maikel Straub

Maikel is het jongste lid van het ontwikkelteam. Hij duikt graag in de nieuwste technieken en als gedreven professional is hij altijd opzoek naar de beste oplossing voor complexe problemen. Zijn specialiteit ligt in de ontwikkeling van maatwerk applicaties.

Mieke Naberink Mieke Naberink Mieke Naberink
Mieke Naberink

Mieke Naberink zit in het examenjaar van de opleiding Marketing & Communicatie op het Graafschap College. Naast haar afstudeeropdracht bij BeSite ondersteunt ze de klantenservice van TripTicket.

Niels van Ree Niels van Ree Niels van Ree
Niels van Ree

Niels zal het komende half jaar de Mobility Portal onder de loep nemen. Daarbij staan doelgroeponderzoek, trendverkenning en testen centraal. Kortom, alles om het Mobility Portal nog gebruiksvriendelijker te krijgen dan dat het al is. Daarnaast ondersteunt Niels het team van BeSite waar nodig met andere (ontwerp)werkzaamheden.

Wessel Arink Wessel Arink Wessel Arink
Wessel Arink

Wessel zal zich het komende halfjaar bezig gaan houden met zijn scriptie over het uitbouwen van de bestaande online marketing accounts van BeSite. De scriptie wordt geschreven op basis van het See, Think, Do, Care model van Google. Naast het werken aan zijn scriptie ondersteunt Wessel de online marketing afdeling bij diverse werkzaamheden.

17medewerkers

43koppen koffie per dag

33gemiddelde leeftijd

SCRUM methodiek

Wij ontwikkelen onze diensten volgens de SCRUM methodiek. SCRUM is een Agile aanpak, die wij op eigen wijze toepassen om software in teamverband te ontwikkelen. Onze SCRUM methode werkt efficiënt, zorgt voor het juiste resultaat en leidt tot tevreden klanten.

Lees meer

Maatschappelijk betrokken

Omzetstijging en winst zijn niet de enige pijlers voor een gezonde bedrijfsvoering. Daarom zetten wij ons in voor een gezonde (socialere) omgeving. Mensen en organisaties in de Achterhoek, die een steuntje in de rug verdienen, sponsoren we met kennis of middelen. Dat is voor ons winst in menselijke zin want; wie goed doet, goed ontmoet.

Lees verder

Netwerken

Wij geloven in de kracht van wederkerigheid. Wie goed doet, goed ontmoet. Zo werkt het vaak ook met netwerken. Door als actief lid betrokken te zijn bij enkele netwerkclubs helpt het ons om ondernemers te helpen en te leren kennen. Ons doel is het creëren van ambassadeurs voor onze organisatie. Wij gaan graag met je in gesprek.

lees verder

Partners

Samenwerking vormt de basis om elkaar verder te helpen. Wij zijn internetspecialist en weten waar we goed in zijn. Voor de onderdelen waar we niet in gespecialiseerd zijn werken we met partners. Je wilt als klant immers met specialisten aan tafel zitten. Door ons netwerk van partners zijn we in staat om je volledig te ontzorgen.  

Lees verder

Vacatures

De vraag naar onze dienstverlening is de afgelopen periode blijven groeien. Geregeld hebben we dan ook nieuwe vacatures beschikbaar voor ontwikkelaars, marketeers, stagiairs en meer. Denk jij de schakel te zijn die ons bedrijf weer nét een stukje verder helpen kan? Bekijk dan hier onze actuele vacatures!

Lees meer