Drie belangrijke aandachtspunten bij kiezen van een online marketing bureau

Samenwerken met een online marketing bureau?

Door samen te werken met een online marketing bureau haal je kennis in huis om online te groeien. Je wil in online marketing investeren, omdat je concurrent het ook doet. Door slimme en doelgerichte online marketing campagnes onderscheid je jouw bedrijf van je concurrenten en bouw je een duurzaam concurrentievoordeel op. Aan de slag dus!

Een geschikt online marketing bureau vinden

In ons vakgebied zijn er enorme verschillen in kwaliteit van online marketing bureaus. Als online marketing niet je dagelijkse kost is kan het lastig zijn een goed bureau te onderscheiden van een mindere. Als jij besluit om (meer) in te zetten op online marketing moet je bij de keuze voor een online marketing bureau rekening houden met drie zaken: de aanpak, referenties en certificeringen.

Een online marketing bureau met een heldere aanpak geeft jouw een idee van wat je kan verwachten. Wanneer ze over goede referenties beschikken, bij voorkeur van vergelijkbare bedrijven als de jouwe, mag je een bepaalde mate van kwaliteit verwachten. Tot slot geeft bijvoorbeeld Google keurmerken uit (‘Google Certified Partner’) aan bureaus die aan hun kwaliteitsstandaard voldoen.

Onze beproefde aanpak:

Team van online specialisten

Ons team bestaat uit een mix van online specialisten met verschillende expertisen. De combinatie tussen kennis van (online) marketing en techniek maakt dat wij onze klanten van A tot Z kunnen bedienen. Bijna nergens gaan ontwikkelingen zo snel als op gebied van online.

Expertises

Onze developers zijn gespecialiseerd in het bouwen van website in WordPress. Dit is het meest-gebruikte CMS (Content Management Systeem) wereldwijd. Webshops ontwikkelen we in Magento. Tot slot zijn we Mailchimp Partner voor e-mail marketing en Google Certified Partner voor verschillende disciplines binnen het vakgebied zoekmachine adverteren.

 

Vast bedrag per maand

Als ondernemer wil je zekerheid, weten waar je aan toe bent. Wij bieden onze kennis en diensten aan voor een vast bedrag per maand. Binnen het afgesproken bedrag kun jij onbeperkt gebruik maken van onze online marketing kennis en diensten.

Jij blijft aan de bal

Omdat we periodiek (per maand of kwartaal) evalueren houd je de controle over de besteding van je online marketing budget. Wil je de komende maanden extra aandacht besteden aan de ROI van je Google AdWords campagnes? Of wil je het percentage contactaanvragen verhogen? Dat kan. Samen bepalen we de focus en doelen.

Totaaloplossing online marketing

Het online marketing landschap is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Er zijn nieuwe disciplines ontstaan en campagnes worden steeds complexer. Wij streven er naar om online marketing voor onze klanten zo eenvoudig mogelijk te laten. Wij hebben de kennis van de tools en techniek, zodat jij bezig kunt houden met je doelgroep.

Krachtige online marketing tools

Om online marketing voor jou zo leuk en efficiënt mogelijk te maken werken wij met een selectie van enkele eenvoudige, maar zeer krachtige online marketing tools. Voorbeelden zijn onze eigen SEO Portal voor zoekmachine optimalisatie, Performance Scan voor monitoring van je website of webshop en een Marketing platform voor efficiënte, geautomatiseerde campagnes.

 

 

 

Heldere aanpak

Wij zijn er van overtuigd dat we maximaal resultaat halen door een intensieve samenwerking. Wij beschikken over kennis van (online) marketing en techniek, jij kent jouw doelgroep tot in de vezel. Door onze expertises te combineren met jouw branche- en doelgroep kennis halen we het meeste uit jouw campagnes.

Periodiek evalueren

Iedere maand of kwartaal evalueren we de resultaten van je online marketing campagnes. We bespreken ontwikkelingen op gebied van online marketing en in jouw branche. Tevens bepalen we tijdens de kwartaalbespreking, op basis van jouw behoefte, waar onze kennis en diensten worden ingezet. Zo houd jij de controle over je investeringen.

 

Advies op maat over inzet van online marketing bij jouw organisatie?

Maak een afspraak met Dion.

Afspraak maken

Wil je samen met ons een online marketing plan op maat smeden voor jouw bedrijf?

Neem contact op