Maak kennis met Wouter

Kennismaken met … Wouter

Regelmatig komen studenten bij ons afstuderen en zetten zij de eerste stappen in het werkzame leven. Sinds enkele weken loopt Wouter Giesen bij ons stage en volgt de opleiding Ondernemerschap & Retail Management. Wouter stelt zich graag aan jou voor.

Hoi Wouter, kun je ons eens wat meer over jezelf vertellen?

Hallo, ik ben Wouter Giesen en woon in het dorpje Lengel, dat gelegen is naast ‘s-Heerenberg (Achterhoek). Ik ben 23 jaar oud en volg de opleiding Ondernemerschap & Retail Management aan de HAN in Nijmegen. Het laatste half jaar van mijn studententijd is aangebroken. Ik ben namelijk bij BeSite begonnen aan mijn afstudeerstage. Op 14 juni hoop ik een sterke scriptie aan te leveren en dat ik op 28 juni kan zeggen “IK BEN GESLAAGD”.

Verder, zit ik op voetbal waarmee we twee jaar geleden een vriendenteam gestart bij MvR. Daarnaast hoop ik ook nog twee tot drie keer in de week te sporten in de sportschool met als doel: het perfecte strandlijf.

Tot slot, drink ik graag een biertje met mijn vrienden en plannen we vaak leuke reisjes.

En welke opleidingen heb je gedaan voor je bij BeSite terecht kwam?

Ik ben van de basisschool in ‘s-Heerenberg naar de middelbare school in Doetinchem gegaan (Ludger College). Na vier jaar had ik mijn Mavo diploma in de pocket. Vervolgens heb ik de MBO opleiding “Evenementen Marketing” gevolgd op het Rijn IJssel in Arnhem. Toen ik 19 jaar was had ik mijn MBO-diploma ook in de pocket, maar vond ik mijzelf nog te jong om te gaan werken. Hierdoor heb ik besloten om een HBO opleiding te gaan volgen genaamd “Ondernemerschap & Retail Management”. Mijn ouders zijn allebei ondernemers en dankzij de opleiding heb ik veel interesse gekregen in het Nederlandse retaillandschap. Tijdens de opleiding ben ik zelf ook een bedrijfje begonnen genaamd “Foillution”. Op dit moment ben ik bezig met het schrijven van mijn scriptie.

Hoe ben je eigenlijk bij BeSite gekomen en wat sprak je aan?

Allereerst is het zeer moeilijk om een afstudeerstage te vinden, omdat je vijf dagen in de week bezig bent met afstuderen en niet kunt meewerken binnen het bedrijf. Gelukkig had ik de keuze tussen drie bedrijven en heb ik voor BeSite gekozen, omdat dit bedrijf mij het gevoel geeft dat ik welkom ben. Verder heb ik de minor “Digital Marketing” gevolgd aan het Saxion en hierdoor heb ik veel affiniteit gekregen met de online marketing branche. Tevens, heb ik meerdere bijbaantjes gehad waarbij ik ook bezig was met online marketing. De Mobility Portal vind ik een heel mooi product dat BeSite heeft ontwikkeld samen met het Johan Cruijff ArenA. Ik ben heel blij dat ik voor dit product een onderzoek mag gaan uitvoeren.

En wat ga je binnen BeSite allemaal doen?

Ik ben bezig met het schrijven van mijn scriptie. Deze scriptie bestaat uit een marktonderzoek binnen de evenementenbranche met als doel het formuleren van een positioneringssrategie voor een bepaalt segment binnen de gekozen branche. Hierop zal een implementatieplan worden ontwikkelt en kan BeSite aan het eind van mijn stage gaan beslissen dit plan ook uit te gaan voeren.

Dat klinkt goed! Wil je tot slot nog iets kwijt?

Ik heb een mooie start gemaakt aan mijn plan van aanpak en dat komt mede dankzij de vele ondersteuning die ik van mijn collega’s krijg. Ik vind het leuk dat collega’s ook buiten werktijden met elkaar leuke dingen ondernemen waardoor het voelt als een tweede familie. Dit kan niet anders dan een hele leerzame en leuke stage worden!

Wij werken iedere dag samen met onze klanten aan het behalen van online doelstellingen.

Kennismaken?