Maak kennis met onze nieuwe stagiair Sam

Kennismaken met… Sam Hogenkamp

Korte introductie over jezelf

Mijn naam is Sam Hogenkamp, ik ben 19 jaar oud en ik kom uit Groenlo. Ik woon nog thuis, samen met mijn tweelingzus Jill. Mijn zijn ouders gescheiden en daarom switch ik iedere week van huis. Ik ga graag uit met vrienden of naar een festival. Daarnaast voetbal ik bij SV Grol in een vriendenelftal. Ook doe ik thuis veel aan krachttraining.

 

Wat heb je voor BeSite allemaal gedaan?

Ik heb mijn HAVO diploma behaald op het Marianum in Groenlo. Vervolgens ben ik mij gaan oriënteren op een HBO opleiding. Ik heb toen voor de opleiding Commerciële 

Economie gekozen aan de Hogeschool Saxion te Enschede. In mijn eerste jaar  heb ik mijn propedeuse behaald. Ik kon er toen voor kiezen om verder te gaan naar de universiteit, maar ik heb toch besloten om deze opleiding af te maken. Ik zit op dit moment in het tweede semester van het 3e leerjaar en nu is het de komende 5 maanden tijd voor mijn stage bij BeSite.

Hoe ben je eigenlijk bij BeSite gekomen en wat sprak je aan?

Tijdens het 2e leerjaar, heb ik het vak Digital Marketing gevolgd. Ik vond dit vak interessant en wilde daar meer mee gaan doen. In het 3e leerjaar was het tijd om mezelf te gaan oriënteren op een stage, waarbij ik een keuze moest maken in een bepaalde richting. Ik ben op zoek gegaan naar een stageplaats richting marketing. Ik kwam de vacature voor de stageplek Online Marketing bij BeSite tegen en de eerste zin sprak mij gelijk aan: “De groei en ontwikkeling van online talent in de Achterhoek”.

 

Waar ga je je allemaal mee bezighouden binnen BeSite?

Ik ga binnen BeSite aan slag als stagiair Online Marketing. Ik ga mij bezighouden met het ondersteunen van mijn collega’s Arjan en Rick. Daarnaast probeer ik mijzelf te ontwikkelen en te groeien op het gebied van kennis en ervaring.

Ook ga ik bezig met een schoolopdracht binnen BeSite. Dit betekent dat ik 1 dag in de week bezig ga om de kennis van school toe te passen op een onderzoek voor BeSite.

 

Wil je tot slot nog iets kwijt?

Gelukkig kan ik ondanks de corona crisis bij BeSite aan mijn stage beginnen. Ik verheug mij op de komende 5 maanden stage en ik hoop veel te leren en ontdekken!

Wil je meer weten?

Bel mij gerust!

Neem contact op met Monique

Wij werken iedere dag samen met onze klanten aan het behalen van online doelstellingen.

Kennismaken?