Maak kennis met onze nieuwe stagiaire Rick

Kennismaken met.. Rick Arink

Korte introductie over jezelf

Mijn naam is Rick Arink, ik ben 24 jaar oud en woon nog samen met mijn ouders, broer Wessel en broertje Matijs in Groenlo. Op dit moment zit ik in de laatste fase van de Masteropleiding Business Administration op de University of Twente. Naast het doen van leuke dingen met vrienden, ben ik gek op sporten. Zo voetbal ik bij de SV Grol zowel op het veld als in de zaal, en ben ik ook regelmatig te vinden in sportschool.

Wat heb je voor BeSite allemaal gedaan?

Ik ben begonnen op het Rietveld Lyceum in Doetinchem, waar ik de eerste drie jaar van mijn HAVO heb gevolgd. Aan het eind van mijn derde jaar ben ik destijds afgevallen in de jeugdopleiding van De Graafschap, waarna ik vervolgens mijn HAVO heb afgerond op het Marianum in Groenlo. Hierna heb ik de opleiding Commerciƫle Economie gevolgd op het Saxion in Enschede. Omdat ik het gevoel had dat ik nog meer uit mezelf kon halen, en dit ook graag wilde doen, ben ik vorig jaar september begonnen met de Masteropleiding Business Administration op de University of Twente. Ik zit nu in de laatste fase, het schrijven van een thesis.

Hoe ben je bij BeSite gekomen en wat sprak je aan?

Tijdens de minor Internetmarketing in het 3e leerjaar op het Saxion, werd mijn gevoel over dat ik later iets wil gaan doen met digitale oplossingen bevestigd. Daarom heb ik binnen de opleiding BA bewust gekozen voor de specialisatie: Strategische Marketing & Digital Business (SMDB). Gedurende mijn Master heb ik gemerkt dat er steeds meer onderzoek wordt gedaan naar het begrip “Data”. Dit onderwerp sprak mij erg aan, waarna ik op zoek ben gegaan naar een bedrijf bij wie deze vraag ook leeft.

Waar ga je je allemaal mee bezighouden binnen BeSite?

BeSite is zich bewust van de trend dat bedrijven in de maakindustrie beschikken over heel veel data, maar nog niet precies weten hoe ze deze moeten inzetten om hier voordeel uit te halen. Daarom zijn ze een project gestart met als doel te bepalen hoe de aftersales processen in de maakindustrie geoptimaliseerd kunnen worden met behulp van data. Naast een uitgebreid literatuuronderzoek over welke mogelijkheden data uit machines biedt voor bedrijven in de maakindustrie, ga ik ook met bedrijven in gesprek om te achterhalen wat ze nu met data doen, welke behoeften en uitdagingen ze hebben, en wat er nodig is om dat te realiseren.

Wil je tot slot nog iets kwijt?

De eerste indrukken zijn positief, ik heb het gevoel dat ik ben begonnen aan een uitdagend onderzoek, en kan dit doen bij een sfeervol bedrijf. Wat mij betreft een perfecte combinatie!

Wat houdt jou bezig?

Geef aan waar je met ons over wilt praten en wij komen graag met jou in gesprek. Bij ons in Aalten, bij jou of telefonisch.

Ja, ik wil graag een gesprek

Wij werken iedere dag samen met onze klanten aan het behalen van online doelstellingen.

Kennismaken?