Maak kennis met Rick, onze nieuwe Junior Data Marketeer

Kennismaken met.. Rick Arink

Korte introductie over jezelf

Mijn naam is Rick Arink, ik ben 25 jaar oud en woon nog samen met mijn ouders, broer Wessel en broertje Matijs in Groenlo. Naast het doen van leuke dingen met vrienden, ben ik gek op sporten. Zo voetbal ik bij de SV Grol zowel op het veld als in de zaal. Ook ben ik vaak te vinden in de sportschool en fiets ik regelmatig. 

Wat heb je voor BeSite allemaal gedaan?

Ik ben begonnen op het Rietveld Lyceum in Doetinchem, waar ik de eerste drie jaar van mijn HAVO heb gevolgd. Aan het eind van mijn derde jaar ben ik destijds afgevallen in de jeugdopleiding van De Graafschap, waarna ik vervolgens mijn HAVO heb afgerond op het Marianum in Groenlo. Hierna heb ik de opleiding Commerciële Economie gevolgd op het Saxion in Enschede. Omdat ik het gevoel had dat ik nog meer uit mezelf kon halen, en dit ook graag wilde doen, ben ik 2 jaar geleden begonnen met de Masteropleiding Business Administration op de University of Twente. Deze heb ik in maart jl. afgerond, waarna het tijd was om aan het werk te gaan.

Hoe ben je bij BeSite gekomen en wat sprak je aan?

Tijdens de minor Internetmarketing in het 3e leerjaar op het Saxion, werd mijn gevoel over dat ik later iets wil gaan doen met digitale oplossingen bevestigd. Daarom heb ik binnen de opleiding BA bewust gekozen voor de specialisatie: Strategische Marketing & Digital Business (SMDB). Gedurende mijn Master heb ik gemerkt dat er steeds meer onderzoek wordt gedaan naar het begrip “Data”. Dit onderwerp sprak mij naast Online Marketing erg aan, waarna ik op zoek ben gegaan naar een bedrijf bij wie deze vraag ook leefde. Hierdoor kon ik mijn afstudeeronderzoek in samenwerking met BeSite uitvoeren. Tijdens deze periode heb ik ook veel gesproken met Jurgen over mijn eventuele rol binnen BeSite nadat ik was afgestudeerd. Hier was ik dan gelijk ook heel enthousiast over, omdat ik het gevoel had dat ik nog heel veel kon leren binnen een leuke organisatie.

Waar ga je je allemaal mee bezighouden binnen BeSite?

Ik ga binnen BeSite aan de slag als Jr. Data Marketeer. Hierbij ga ik mij onder andere bezig houden met het ondersteunen van mijn collega Arjan bij het opzetten, analyseren en optimaliseren van (bestaande) online marketingcampagnes. 

Daarnaast ga ik me ook richten op het koppelen van mijn afstudeeronderzoek, aan de praktijk. Dit houd in dat ik meedenk en werk aan het ontwikkelen van verschillende onderwerpen als het gaat om digi- en automatisering.

Wil je tot slot nog iets kwijt?

Ik ben erg blij dat ik ondanks deze bijzondere corona tijd mocht starten bij BeSite. Doordat ik mijn afstudeeronderzoek ook al grotendeels hier heb uitgevoerd, was ik al bekend met de organisatie. Hierdoor voelde ik mij dan ook weer snel thuis. Ik kijk er dan ook naar uit om de komende tijd veel te leren en mezelf verder te ontwikkelen!

Wil je meer weten?

Bel mij gerust!

Neem contact op met Rick

Wij werken iedere dag samen met onze klanten aan het behalen van online doelstellingen.

Kennismaken?