Maak kennis met onze nieuwe Lead Developer: Pim Broens!

Kennismaken met.. Pim Broens

BeSite blijft ook in 2019 groeien. Zowel in diensten, kwaliteit als omvang van het team. Deze maand zijn er 2 nieuwe collega’s gestart. De eerste nieuwe collega die zich aan jullie voorstelt is Pim Broens. Na een periode in de Randstad is hij teruggekeerd in de Achterhoek en op zoek gegaan naar een uitdagende baan bij een leuke werkgever in de buurt. Waar kun je jouw carrière in de Achterhoek dan beter beginnen dan bij BeSite? 🙂

Hoi Pim, welkom bij BeSite. Kun je eens wat meer over jezelf vertellen?

Als geboren en getogen winterswijker heb ik de eerste 19 jaar in de Achterhoek doorgebracht. Een studie grafimediatechnologie bracht me daarna in Rotterdam waar ik ruim 15 jaar met plezier heb gezeten. Vorig jaar zijn mijn gezin en ik weer neergestreken in Winterswijk, en heb ik me aangesloten bij het BeSite team als lead developer.

Wat heb je voor BeSite allemaal gedaan?

Zoals gezegd heb ik een lange periode in Rotterdam doorgebracht. Eerst als student grafimediatechnologie aan de HRO. Daar heb ik alles geleerd over oude en nieuwe technieken in de media wereld. Van drukpersen bedienen tot multiplayer games bouwen voor touchscreen consoles, alles kwam aan bod. Uiteindelijk ben ik me gaan specialiseren in het programmeren en ben daar nog steeds erg blij mee.

Hoe ben je eigenlijk bij BeSite gekomen en wat sprak je aan?

Een zoektocht naar een nieuwe baan bracht me bij BeSite. In eerste instantie werkte ik nog in Rotterdam, maar het vooruitzicht om weer op de fiets te kunnen, en ook wat nieuwe contacten op te doen stimuleerden me tot een sollicitatie. Bij BeSite waren ze precies op dat moment op zoek naar een nieuwe developer, en zo was de connectie snel gemaakt. Een leuk gesprek, en een gezellig team maakten de keuze erg makkelijk. Tot nu toe heb ik er geen spijt van.

Wat ga je binnen BeSite allemaal doen?

Als lead developer zal ik me uiteraard bezig houden met het schrijven van code en bouwen van sites en shops en ik zal betrokken zijn bij technische ontwerpen en beslissingen met de klant.

Wil je tot slot nog iets kwijt?

Dat de Achterhoekse omgeving een stuk mooier is voor het dagelijkse woon werk verkeer dan de metro tunnel.

landschap achterhoek

Wat houdt jou bezig?

Geef aan waar je met ons over wilt praten en wij komen graag met jou in gesprek. Bij ons in Aalten, bij jou of telefonisch.

Ja, ik wil graag een gesprek

Wij werken iedere dag samen met onze klanten aan het behalen van online doelstellingen.

Kennismaken?