Maak kennis met onze nieuwe stagiaire Paula

Kennismaken met.. Paula Westerveld

Korte introductie over jezelf

Mijn naam is Paula Westerveld, ik ben 20 jaar oud en kom uit het dorpje Loil. Op dit moment zit ik in het vierde jaar van de HBO-opleiding Communication Multimedia Design (CMD). Deze opleiding volg ik aan de HAN in Arnhem. Daarnaast speel ik al 12 jaar lang met veel plezier volleybal in mijn vrije tijd.

Wat heb je voor BeSite allemaal gedaan?

Na mijn basisschoolperiode op de St. Jozefschool in Loil ben ik naar het Liemers College gegaan om daar de HAVO te volgen. De eerste drie jaar van de middelbare school heb ik in Didam gezeten, de laatste twee jaar in Zevenaar. Nadat ik mijn diploma had behaald ben ik begonnen met de opleiding Communication Multimedia Design. Na het eerste jaar van deze opleiding heb ik gekozen om verder te gaan binnen het profiel Experience Design. Daarnaast heb ik in het derde jaar de minor Scripting for Designers gevolgd, waarbij ik de basisprincipes van programmeren heb geleerd.

Hoe ben je eigenlijk bij BeSite gekomen en wat sprak je aan?

Door mijn minor kwam ik erachter dat de combinatie van programmeren en design mij interesseert. Tijdens het zoeken van een stage kwam ik een vacature van BeSite tegen. Door mij hier in te verdiepen en het kennismakingsgesprek kwam ik erachter dat BeSite goed aansluit bij mijn interesses.

Waar ga je je allemaal mee bezighouden binnen BeSite?

De stage die ik ga volgen bij BeSite is een meewerkstage. Dit houdt in dat ik met collega’s meewerk aan opdrachten/projecten die er op dat moment zijn. Ik ga ontwerpen, onderzoeken en een beetje programmeren.

Wil je tot slot nog iets kwijt?

De eerste paar dagen bij BeSite hebben al een positieve indruk gemaakt. Ik verwacht een fijne en leerzame tijd te hebben bij BeSite.

Wij werken iedere dag samen met onze klanten aan het behalen van online doelstellingen.

Kennismaken?