Maak kennis met onze nieuwe stagiaire Nynke

Kennismaken met.. Nynke Mentink

Korte introductie over jezelf

Mijn naam is Nynke Mentink, ik ben 18 jaar oud en kom uit Winterswijk. Ik woon nog bij mijn ouders en ik heb nog een zusje Michelle.
Ik zit momenteel in mijn tweede jaar van mijn MBO 4 opleiding: Medewerker Marketing en Communicatie op het Graafschap College in Doetinchem. In mijn vrije tijd werk ik bij Bakker Heyerman en Wok Wamelink in Winterswijk. Elke zaterdagavond spreek ik graag af met vriendinnen of ben ik te vinden in de Skinny Binny club, helaas moest dit dicht vanwege de corona maatregelen. 

 

Wat heb je voor BeSite allemaal gedaan?

Na mijn basisschool begon ik op de Mavo (VMBO) op het Gerrit Komrij College in Winterswijk. Nadat ik mijn Mavo diploma had gehaald wist ik niet wat van soort opleiding ik wou gaan volgen. Ik ben toen begonnen aan Havo 4 en ik kwam er al snel achter dat het niets voor mij was. Ik heb dat jaar gebruikt om uit te zoeken wat wel bij mij zou passen. Na veel mentorgesprekken en meeloopdagen kwam ik er achter dat ik de MBO opleiding Junior Accountmanager een hele leuke opleiding vond. Aan het einde van het eerste leerjaar ben ik gewisseld van Junior Accountmanager naar Medewerker Marketing en Communicatie, dit kon omdat het in hetzelfde vakgebied zit en in het eerste leerjaar niet veel verschil maakt qua vakken. Waarom ik voor Medewerker Marketing en Communicatie heb gekozen is omdat ik hier beter mijn creativiteit kwijt kan en het ook afwisselend werk is. 

 

Hoe ben je eigenlijk bij BeSite gekomen en wat sprak je aan?

In mijn eerste leerjaar keek op de site van stagemarkt en daar kwam ik BeSite tegen. Ik heb hun website bekeken en ik heb gekeken naar de werkzaamheden die zij leveren, dit sprak me erg aan. Ik stuurde een mail en kreeg al snel bericht terug dat ik op gesprek mocht komen. Het gesprek gaf mij meteen al een fijn gevoel dat ik mij hier goed kan leren ontwikkelen. 

 

Waar ga je je allemaal mee bezighouden binnen BeSite?

Ik loop hier 15 weken stage waarbij ik BeSite ondersteun met diverse online werkzaamheden en ondertussen voor school een portfolio maak. In mijn portfolio komt onder andere te staan wat ik hier allemaal heb gedaan en de opdrachten die ik van school moet maken. 

 

Wat is de impact van de corona maatregelen op jouw stage?

Mijn stage zou eerst aan het eind van mijn eerste schooljaar plaatsvinden maar door corona is dit verschoven naar het tweede jaar. Dan zou ik het eerste jaar 10 weken stage lopen en dan het tweede jaar ook 10 weken stage lopen maar dit is veranderd naar 15 weken alleen in het tweede jaar.
Bij BeSite hanteren ze de 1,5 m werkplek en een groot deel van m’n collega’s werken thuis. 

 

Wil je tot slot nog iets kwijt?

De eerste paar dagen bevielen me goed, ik werd vriendelijk ontvangen. ik kijk uit naar een zeer leerzame en leuke tijd bij BeSite!

Wij werken iedere dag samen met onze klanten aan het behalen van online doelstellingen.

Kennismaken?