Maak kennis met Nur Sahin!

Kennismaken met.. Nur Sahin

Regelmatig komen er nieuwe stagiaires bij ons hun eerste stappen zetten in het werkzame leven. Sinds enkele weken loopt Nur Sahin bij ons stage voor de opleiding Bedrijfsadministrateur. Nur stelt zich hieronder aan je voor:

Hoi Nur, kun je ons eens wat meer over jezelf vertellen?

Mijn naam is Nur en ik ben van Turkse afkomst. Ik ben 22 jaar oud en woon in het dorpje Aalten. Nu zit ik op de Graafschap College in Doetinchem en ik volg hier de opleiding Bedrijfsadministrateur niveau 4. Dit jaar is mijn laatste jaar van deze opleiding, dus ik zit in het derde jaar. In mijn vrije tijd vind ik het gezellig om met vriendinnen te zijn, een dagje weg naar een stad om te winkelen en daarna nog iets eten. Ook vind ik het natuurlijk leuk om met familie te zijn, want die zijn niet meer altijd hier in Nederland. Verder geniet ik ook van muziek luisteren en het maakt niet echt uit wat voor soort muziek, als het maar leuk klinkt! Zelfs tijdens het schrijven van dit stukje tekst luister ik muziek.

En welke opleidingen heb je gedaan voor je bij BeSite terecht kwam?

Ik heb op twee verschillende basisscholen gezeten in verschillende plaatsen. Ik ben net zoals iedereen begonnen op de basisschool hier in Aalten en daarna voor twee jaar naar een speciale school voor slechthorenden in Enschede. Daarna heb ik mijn GL diploma gehaald op het Schaersvoorde hier in Aalten. Met de punten die ik heb gehaald voor mijn GL diploma, kon ik doorstromen naar het havo. Dat heb ik ook gedaan en geprobeerd, maar dat lukte niet. Vervolgens heb ik dus voor de opleiding Bedrijfsadministrateur niveau 4 gekozen.

Dat lijkt helemaal bij je te passen. Hoe ben je eigenlijk bij BeSite gekomen en wat sprak je aan?

Dit schooljaar moest ik naar een stageplek zoeken. Dit heb ik gedaan via stagemarkt.nl. Ik zag BeSite tussen de stages staan. Toen ben ik naar de site van BeSite gegaan en heb ik de site doorgenomen. Ik kwam erachter dat het een internetbedrijf is en dat sprak me wel aan, want internet is iets waar tegenwoordig iedereen op zit en eigenlijk altijd nodig is. Internet is heel breed en dacht dat ik hier veel kon leren. Ook is het mooi dat het heel dicht bij mijn huis is. Ik heb een 20 weken lange stageperiode, waarbij ik de eerste tien weken elke dag stage heb en de laatste tien weken vier dagen stage.

En wat ga je binnen BeSite allemaal doen?

Ik doe de gehele administratie van BeSite en Femke helpt mij hierbij. Met de gehele administratie bedoel ik de inkoop, verkoop, bank en memoriaal. Natuurlijk ook andere dingen die met de administratie te maken hebben. Daarnaast heb ik gedeeltelijk met klanten te maken, bijvoorbeeld aan de telefoon. Verder heb ik stageopdrachten, waarbij Femke mij ook helpt. Deze doe ik tussendoor op stage.

Dat klinkt goed! Wil je tot slot nog iets kwijt?

Ondertussen ben ik al in mijn vierde week van mijn stageperiode. Ik ervaar het tot nu toe prima en er is hier een gezellige sfeer! De collega’s zijn allemaal heel aardig en hulpvaardig. Ik ben zeer benieuwd naar de komende weken!

Zoek je een uitdagende IT stage?

Laat je e-mailadres achter en ik mail je voor een afspraak.

Wij werken iedere dag samen met onze klanten aan het behalen van online doelstellingen.

Kennismaken?