Maak kennis met Monique, onze nieuwe Office Manager

Kennismaken met.. Monique Tijdeman

Hoi Monique, welkom bij BeSite. Vertel eens wat meer over jezelf…

Mijn naam is Monique Tijdeman. Ik ben 37 jaar en geboren in Leiden. In mijn jeugd ben ik vaak verhuisd, maar inmiddels heb ik mijn hart verloren aan de Achterhoek. Ik woon samen met mijn vriend Roy en onze 2 kinderen, Lela (7) en Nura (6) in Winterswijk.

In mijn vrije tijd ben ik zeer actief, ik houd van trailrunning/hardlopen, yoga en wielrennen. Ook ben ik vaak te vinden bij AV Archeus te Winterswijk, daar ga ik na het behalen van mijn BLT3 diploma, lesgeven als looptrainer.

Wat heb je voor BeSite allemaal gedaan?

Na mijn studie heb ik ruim 4,5 jaar ervaring opgedaan bij Hosokawa Micron als Directiesecretaresse en Management Assistente.

In 2007 ben ik begonnen bij Colubris Cleantech. Ik ben gestart als secretaresse en heb door de jaren heen steeds meer marketing- en communicatietaken opgepakt. Ik heb veel geleerd en heb mijzelf kunnen ontwikkelen op sociaal en organisatorisch vlak, maar zeker ook in de creatieve en inhoudelijke facetten van het communicatievak.

Hoe ben je eigenlijk bij BeSite gekomen en wat sprak je aan?

Tijdens mijn werk bij Colubris Cleantech ben ik verliefd geworden op de meer creatieve wereld van mijn (communicatie) werkzaamheden. Daarnaast ben en blijf ik een regelneef op alle vlakken en wil ik graag van alles op de hoogte zijn. Ik houd ervan om in dat web te zitten en te regelen en organiseren.

Ik ben op zoek gegaan naar een baan waarin al deze aspecten samenkomen. Een creatieve, dynamische omgeving waar ik zowel mijn communicatieve als organisatorische skills verder kan ontwikkelen. Die plek vond ik bij BeSite in Aalten!

Wat ga je binnen BeSite allemaal doen?

Als Administratieve Office Manager ga ik mijn collega’s ondersteunen in de breedste zin van het woord. Op het gebied van administratie, marketing, support en nog veel meer leuks!

Wil je tot slot nog iets kwijt?

Say YES to new adventures!

De eerste 4 weken zijn voorbij gevlogen. Ik ga elke dag met plezier naar m’n werk en ik hoop dat op iedereen om me heen over te brengen :-). Alles is tiptop georganiseerd en mijn collega’s hebben hun handen weer vrij voor nog meer focus op het werk.

Tot ziens bij BeSite!

Wil je meer weten?

Bel mij gerust!

Neem contact op met Monique

Wij werken iedere dag samen met onze klanten aan het behalen van online doelstellingen.

Kennismaken?