Maak kennis met Manouk, onze nieuwe Junior Project- & Contentmanager

Kennismaken met… Manouk te Kulve

Hoi Manouk, welkom bij BeSite. Vertel eens wat meer over jezelf…

Mijn naam is Manouk te Kulve, ik ben 25 jaar en ik woon samen met mijn vriend in Winterswijk. Tijdens mijn studie heb ik op verschillende plekken buiten de Achterhoek gewoond, maar inmiddels ben ik weer een trotse Achterhoeker en ben ik blij dat ik weer terug ben gekomen. Zeker nu ik daardoor bij zo’n tof bedrijf als BeSite kan werken!

 

Wat heb je voor BeSite allemaal gedaan?

Ik heb de studie Tourism Management afgerond. Tijdens deze studie heb ik veel organisatorische stages gedaan, onder andere in Suriname bij een touroperator en bij Het Spoorwegmuseum. Na mijn studie ben ik terecht gekomen bij Achterhoek Toerisme en daarna heb ik bij de Heide Smid in Halle gewerkt. Bij deze bedrijven heb ik me vooral bezig gehouden met de online marketing, waaronder ook het vullen van websites en het creëren van content. 

Hoe ben je eigenlijk bij BeSite gekomen en wat sprak je aan?

Via Linkedin ben ik in gesprek geraakt met Jurgen en hij vroeg mij om eens langs te komen voor een kennismaking. Tijdens dit gesprek kwam ook naar voren dat BeSite wellicht wel een interessante vacature open had staan, namelijk voor de functie van Projectmanager. Dit leek me gelijk al erg interessant, omdat ik het proces van het ontwikkelen van een website dan van de andere kant kan bekijken. 

Daarnaast gaf ik ook aan dat ik heel veel energie haal uit het creëren van content en toen kwam Jurgen met het voorstel om er een combinatie functie van te maken. Hierdoor werd ik helemaal enthousiast en inmiddels ben ik met veel plezier sinds 1 juni jl. werkzaam bij BeSite.

Wat ga je binnen BeSite allemaal doen?

Ik ga mij vooral bezig houden met het begeleiden van projecten. In deze rol heb ik veel contact met onze klanten en zorg ik ervoor dat de ontwerper en ontwikkelaar weten wat zij moeten doen om een website op te leveren en ik laat deze taken inplannen. Daarnaast help ik mee met het schrijven van content voor onze eigen websites, social media kanalen en nieuwsbrieven. Ook schrijf ik wel eens content voor een van onze klanten. En help ik met de organisatie van onze webinars.

Wil je tot slot nog iets kwijt?

Ik ben heel erg blij dat ik ondanks de corona tijd mocht starten bij BeSite en ik heb het onwijs naar mijn zin. De eerste maanden zijn echt omgevlogen. We hebben een heel leuk team en ik voelde me daardoor al snel thuis binnen de BeSite familie.

Wie weet maken we binnenkort kennis en gaan we aan de slag om samen iets moois neer te zetten!

Wil je meer weten?

Bel mij gerust!

Neem contact op met Manouk

Wij werken iedere dag samen met onze klanten aan het behalen van online doelstellingen.

Kennismaken?