Maak kennis met onze nieuwe stagiaire Lars

Kennismaken met.. Lars Doornink

Korte introductie over jezelf

Mijn naam is Lars Doornink, ik ben 18 jaar oud en ik woon samen met mijn ouders, broer en zus in Aalten.
Op dit moment zit ik in het laatste jaar van mijn MBO 4 opleiding: Medewerker Marketing en Communicatie op het Graafschap College in Doetinchem.

In mijn vrije tijd werk ik bij de Karwei in Aalten, doe ik leuke dingen met vrienden en bezoek ik graag wedstrijden van De Graafschap.

Wat heb je voor BeSite allemaal gedaan?

Ik ben via basisschool ‘t Warmelinck in IJzerlo, naar Schaersvoorde in Aalten gegaan, daar heb ik 4 jaar GTL gevolgd en daarvoor mijn diploma gehaald. Daarna ben ik de opleiding Medewerker Marketing en Communicatie (niveau 4) op het Graafschap College gestart. De eerste twee jaar van de opleiding heb ik succesvol volbracht, nu zit ik in mijn laatste jaar. Ik heb bijna al mijn examens afgerond, nu de stage nog!

Hoe ben je eigenlijk bij BeSite gekomen en wat sprak je aan?

Op school kwam ik er al snel achter dat het online gedeelte van Marketing en Communicatie mij het beste beviel. Na een kort onderzoek op de website en stagemarkt, kwam ik BeSite tegen. Tijdens het kennismakingsgesprek kwam ik erachter dat BeSite een bedrijf is dat goed bij mij past.

Waar ga je je allemaal mee bezighouden binnen BeSite?

Ik ben vooral bezig met de zusteronderneming TripTicket. TripTicket zorgt voor parkeerkaarten voor alle evenementen bij: AFAS Live, Ziggo Dome en de Johan Cruijff Arena. Voor TripTicket ga ik de klantenservice bijhouden, website bewerken en verschillende nieuwsbrieven/enquêtes versturen. 

Wil je tot slot nog iets kwijt?

Mijn eerste weken bij BeSite zijn goed bevallen. Het team is leuk en de werkzaamheden bevallen mij ook erg goed. Ik heb zin in de komende maanden!

Wij werken iedere dag samen met onze klanten aan het behalen van online doelstellingen.

Kennismaken?