Maak kennis met Joost

Kennismaken met … Joost

Korte introductie over jezelf

Hallo! Mijn naam is Joost Horstik, ik ben 19 jaar oud en woon in Gendringen. Momenteel zit ik in het 3e leerjaar (laatste leerjaar) en volg ik de opleiding applicatie en mediaontwikkeling op het Graafschap College (MBO, niveau 4). Interesses: afspreken met vrienden, netflix, websites onderhouden en bouwen, online gamen, sociale media, leuke dingen ondernemen.

Wat heb je voor BeSite allemaal gedaan?

De basisschool heb ik gevolgd in Gendringen. Daarna ben ik begonnen op de Wesenthorst in Ulft richting Handel & Verkoop (VMBO-kader). ICT vond ik altijd al erg interessant, hier wilde ik mee door. Voor de vervolgopleiding koos ik daarom voor de richting applicatie en mediaontwikkeling aan het Graafschap College in Doetinchem. Inmiddels heb ik alle examens met mooie cijfers (allemaal 8-en ☺) gehaald en de opleiding zo goed als afgerond, alleen de eind-stage nog!

Hoe ben je bij BeSite gekomen en wat sprak je aan?

Om mijn opleiding af te sluiten is er een eind-stage nodig. Mijn broer was ook op zoek naar een stage en bezocht de talententuin bij de Dru. Hij kwam erg enthousiast thuis over het bedrijf BeSite. Dit heb ik toen bekeken op internet en ook om mij kwam het over als een erg leuk en vooral professioneel bedrijf. Er volgde al snel een kennismakingsgesprek en ik werd aangenomen!

Waar ga je je allemaal mee bezighouden binnen BeSite?

BeSite zocht iemand die Front-end websites kan onderhouden en bouwen. Dat is precies het werk dat ik erg graag doe. Ik ben hiermee voor BeSite aan de slag gegaan en bouw met name de voorkant van de website (front-end). Aan de hand van de aangeleverde ontwerpen codeer ik de website. Ik neem ook actief deel aan het project overleg. Ook ga ik nog een onderzoek doen in het kader van animaties op een website. Verder pak ik alles op wat op mijn pad komt, lekker veel variatie dus.

Wil je tot slot nog iets kwijt?

Ik ben hier nu ongeveer 3 weken en heb een erg positieve indruk. Het is een gezellig sfeervol bedrijf. Ik werk er met plezier en kijk uit naar mijn komende tijd hier!

Wij werken iedere dag samen met onze klanten aan het behalen van online doelstellingen.

Kennismaken?