Maak kennis met onze nieuwe stagiaire Haico

Kennismaken met.. Haico Paulussen

Korte introductie over jezelf

Mijn naam is Haico Paulussen en ben 21 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Doetinchem en woon hier nog steeds.
Ik zit momenteel in mijn 4e en laatste jaar van de HBO opleiding Communication Multimedia Design (CMD). Deze opleiding volg ik aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN).
In mijn vrije tijd doe ik aan waterpolo, dit doe ik al vele jaren met veel plezier. 

Wat heb je voor BeSite allemaal gedaan?

Na mijn basisschool begon mijn avontuur op de Mavo (VMBO) van het Ludgercollege in Doetinchem. Na het eerste jaar flink te bikkelen mocht ik doorstromen naar Havo, op dit niveau heb ik ook mijn diploma behaald. Na dit avontuur stond ik voor een grote keuze, wat wil ik later doen? Mijn eerste keuze viel op ICT, na een half jaar bleek dit toch niet echt bij mij te passen. Met een paar gesprekken en goed onderzoek kwam ik uit bij CMD, dit blijkt nu achteraf de perfecte keuze te zijn geweest. Na het eerste jaar te hebben gehaald, heb ik de richting Interaction Design gekozen. In mijn vorige semester heb ik de minor Scripting for Designers gevolgd. Alle kennis van vorige jaren neem ik mee naar mijn afstuderen en hoop ik succesvol in te zetten voor de opdracht!

Hoe ben je eigenlijk bij BeSite gekomen en wat sprak je aan?

Ik ben op zoek gegaan naar een afstudeeropdracht door onder andere een bericht te delen op LinkedIn. Hier reageerde Niels op en hebben we spoedig na ons eerste contact een gesprek gehouden. Al snel werd mij duidelijk dat dit wel een bedrijf is wat bij mijn interesses en ambitie past. Daarbij leent de opdracht zich ook erg om mijn competenties in te zetten en zo een waardevol traject voor mij, maar ook voor BeSite te doorlopen. 

Waar ga je je allemaal mee bezighouden binnen BeSite?

Ik kom hier als Interaction Designer afstuderen. Mijn afstudeeropdracht betreft het optimaliseren van de Mobility Portal. Daarbij ligt de focus op de eindgebruiker. Ik wil de gebruiker van de Mobility Portal zo optimaal mogelijk naar een evenement leiden. Aan het eind van mijn afstuderen lever ik een gebruikersgericht en gebruiksvriendelijk prototype op waar jullie mee verder kunnen werken. 

Wil je tot slot nog iets kwijt?

Ik heb erg zin in de komende periode en hoop een mooi resultaat te boeken!

Wij werken iedere dag samen met onze klanten aan het behalen van online doelstellingen.

Kennismaken?