Maak kennis met onze nieuwe stagiair Geert

Kennismaken met… Geert Vreeman

In april is Geert als stagiaire bij ons begonnen en inmiddels weet hij al veel over onze organisaties, omdat hij onze office manager Monique ondersteunt in allerlei taken. Zo zorgt hij voor de beantwoording van mailtjes in onze eigen webshop ParkerenArenapoort.nl, zorgt hij voor het up-to-date houden van het parkeeraanbod en hebben wij dankzij Geert ook voldoende te eten tijdens onze lunch. Hij stelt zich graag aan je voor…

Wie ben je?

Mijn naam is Geert Vreeman, ik ben 18 jaar oud en ik kom uit Aalten. Ik woon thuis samen met mijn broer, moeder en stiefvader. Ook heb ik nog een zus die woonachtig is in Enschede. Ik spreek graag af met vrienden en ga graag naar onze ‘keet’. Verder doe ik aan kickboksen

Welke studie volg je?

Ik ben in 2015 begonnen aan mijn HAVO na 2 jaar ben ik afgestroomd naar GTL. In 2019 heb ik mijn (GTL)  VMBO diploma behaald. Daarna ben ik begonnen aan de opleiding Middenkaderfunctionaris Smart Building. Na een aantal maanden merkte ik dat dit niet was wat ik wilde. Toen ben ik mij gaan oriënteren naar een andere opleiding en kwam ik bij Medewerker Marketing & Communicatie terecht. Ik ben nu ruim 7 maanden bezig met deze opleiding en ben super tevreden en blij dat ik de switch gemaakt heb.

Hoe ben je bij ons terechtgekomen?

Begin dit schooljaar heb ik te horen gekregen dat ik in de laatste 10 weken stage mocht lopen. Toen ben ik op stagemarkt.nl gaan kijken voor een stageplek bij mij in de buurt.  Toen zag ik BeSite staan. Op hun website heb ik gekeken wat ze zoal deden en dit sprak mij meteen erg aan.

Wat ga je bij ons doen?

Ik ga hier 10 weken stage lopen waarbij ik BeSite en TripTicket ondersteun met diverse online werkzaamheden, en ondertussen voor school een portfolio maak. In mijn portfolio moet ik onder andere wekelijks verslag doen van de dingen die ik gedaan/geleerd heb.

Hoe vind je het hier?

Ik ben nu een tijdje bezig bij BeSite ik voel me er erg welkom en ik vind de afwisseling van het werk ook erg leuk. Ook vind ik dat er een erg prettige werksfeer heerst.

Wil je meer weten?

Bel mij gerust!

Neem contact op met Monique

Wij werken iedere dag samen met onze klanten aan het behalen van online doelstellingen.

Kennismaken?