Maak hieronder kennis met onze nieuwe aanwinst: Faico Migchelbrink.

Kennismaken met.. Faico Migchelbrink

Vorige maand maakte je kennis met twee nieuwe collega’s. Ook Faico startte in april bij BeSite. Deze kennismaking hebben jullie dus nog van ons tegoed.

Hoi Faico, welkom bij BeSite. Vertel eens wat meer over jezelf…

Ik groeide op in Aalten en ben daar nooit weggegaan. Ik werkte jaren in Enschede, maar fiets sinds kort richting kantoor. Ik probeer fit te blijven door de sportschool te bezoeken en hard te lopen. Mijn muzikale ei kan ik kwijt in het spelen van gitaar en het componeren van dance-muziek op de computer.

Wat heb je voor BeSite allemaal gedaan?

Hoewel de IT altijd lonkte, startte ik na het afronden van mijn opleiding in het onderwijs. Een fantastische ervaring, waar ik veel leerde. Toen de IT bleef aanspreken, maakte ik de overstap naar een Achterhoeks bedrijf gericht op e-commerce en logistiek. Ik ontdekte Magento, leerde mezelf programmeren en optimaliseerde bedrijfsprocessen rondom e-commerce logistiek. Bij mijn daaropvolgende werkgever in Enschede mocht ik als projectmanager aan de slag binnen zowel de b2b als e-commerce-omgeving. Hier draaide ik veel Magento 1 en 2 projecten en begeleidde ik koppelingsvraagstukken.

Hoe ben je eigenlijk bij BeSite gekomen en wat sprak je aan?

Ik was niet op zoek naar iets nieuws. Ik kwam toevallig in gesprek met BeSite, waar een vacature bleek te zijn. De uitstraling, grootte van het team en professionaliteit spraken mij erg aan: een plek waar ik veel van zou kunnen opsteken. Na een eerste gesprek en kennismaking met het team ging het snel.

Wat ga je binnen BeSite allemaal doen?

Als accountmanager begeleid ik de e-commerce projecten en vorm ik de schakel tussen de opdrachtgever en ons development-team. Ik adviseer bij alle webshop-gerelateerde zaken.

Wil je tot slot nog iets kwijt?

Elke dag op de fiets naar je werk is luxe. Erg fijn!

Wat houdt jou bezig?

Geef aan waar je met ons over wilt praten en wij komen graag met jou in gesprek. Bij ons in Aalten, bij jou of telefonisch.

Ja, ik wil graag een gesprek

Wij werken iedere dag samen met onze klanten aan het behalen van online doelstellingen.

Kennismaken?