Maak kennis met onze nieuwe stagiair Celal

Kennismaken met.. Celal Sahin

Korte introductie over jezelf

Hoi, mijn naam is Celal Sahin en ik ben 21 jaar oud. Ik heb een zusje, 2 broers en 2 zussen. Ik ben geboren en getogen in Winterswijk en ik heb een Turkse achtergrond. 

Op dit moment zit ik in het laatste jaar van mijn MBO niveau 4 opleiding Medewerker Marketing en Communicatie op het ROC Van Twente in Hengelo (ov). 

Naast mijn stage/school werk ik bij mijn vaders onderneming op de markt bij: Sahin Oriëntaalse Delicatessen als verkoper. In mijn vrije tijd ga ik normaliter 2 keer in de week naar de sportschool om te fitnessen. Ik houd van reizen en bezoek graag steden. Maar vanwege de coronamaatregelen is dat nu niet mogelijk uiteraard.

 

Wat heb je voor BeSite allemaal gedaan?

Ik ben via basisschool de Vlier in Winterswijk, naar het Gerrit Komrij College in Winterswijk gegaan, daar heb ik 2 jaar VMBO-B gevolgd. De laatste 2 jaar mocht ik VMBO-K gaan volgen in de richting van handel en verkoop. Nadat ik was geslaagd voor mijn VMBO-K diploma, mocht ik door naar het MBO.

Ik ben gestart met de opleiding verkoopmedewerker (niveau 3) op het ROC Van Twente in Enschede. Deze opleiding heeft 2 jaar geduurd en heb deze binnen 2 jaar succesvol afgerond.

Daarna ben ik de opleiding Medewerker Marketing en Communicatie (niveau 4) gaan volgen op het ROC Van Twente in Hengelo. Ik zit in mijn laatste jaar en heb bijna al mijn examens afgerond. 

Hoe ben je eigenlijk bij BeSite gekomen en wat sprak je aan?

Tijdens mijn studie en stage van vorig jaar kwam ik achter dat het online marketing gedeelte van Marketing en Communicatie het beste bij mij past. Via stagemarkt kwam ik BeSite tegen. Het kennismakingsgesprek gaf mij het gevoel dat er een fijne werksfeer is en dat ik mij goed kan ontwikkelen op het gebied van online marketing.

Waar ga je je allemaal mee bezighouden binnen BeSite?

De eerste 10 weken is een meewerkstage, waarbij ik Arjan assisteer met diverse online marketing werkzaamheden. Vervolgens ga ik na 10 weken meelopen als stagiair, werken aan mijn afstudeeropdracht. De afstudeeropdracht wordt een marketing / communicatie plan.

Wat is de impact van de coronamaatregelen op jouw stage?

Mijn stage loopt door volgens de planning die voor de coronamaatregelen al was bepaald. Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk online en veel opdrachten kan ik goed zelfstandig oppakken. Vandaar dat het voor mij geen probleem is om grotendeels thuis te werken, net als veel van mijn collega’s. De eerste dagen was het stage lopen vanuit huis wel even wennen, maar na 3 dagen heb ik het ritme wel te pakken. Elke dag heb ik een video call gepland om met Arjan, mijn praktijkopleider, de dag door te nemen. Zo probeer ik mijn stage succesvol af te ronden, zodat ik nog voor de zomervakantie slaag voor mijn opleiding.

Wil je tot slot nog iets kwijt?

De eerste dagen bij BeSite hebben mij erg enthousiast gemaakt. Het team is gezellig en de werkzaamheden zijn goed bevallen. Ik kijk uit naar een leuke en leerzame stageperiode!

 

 

 

Wij werken iedere dag samen met onze klanten aan het behalen van online doelstellingen.

Kennismaken?