Arjan Vieberink is begonnen als onze nieuwe data analist. Lees hieronder zijn verhaal!

Kennismaken met.. Arjan Vieberink

Afgelopen maand is Arjan Vieberink bij ons begonnen in de functie van Online Marketeer / Data analist. Hij stelt zich hieronder graag aan je voor:

Hoi Arjan, kun je eens wat meer over jezelf vertellen?

Hoi, ik ben Arjan Vieberink, 27 jaar oud, en werk als Data Analist bij BeSite. Onlangs heb ik mijn studentenkamer in Nijmegen verlaten om terug te keren naar het dorp waar ik geboren ben, Ulft. In de weekenden trommel is bij de schutterij. Op de zaterdagmiddag geef ik les aan een aantal jeugdleden die willen leren trommelen. S’avonds repeteer ik met het korps. Na afloop van een repetitie of evenement drinken wij gezamenlijk graag een biertje. Om fit te blijven probeer ik 2 keer per week naar de sportschool te gaan. Hier werk ik liever met gewichten dan dat ik op een loopband sta 🙂

Wat heb je voor BeSite allemaal gedaan?

Nadat ik de basisschool in Ulft heb afgerond, mocht ik naar de middelbare school in Silvolde, het Isala. Hier heb ik het gymnasium met succes afgerond met een Economie en Maatschappij profiel. Mijn interesse in economie heeft mij doen besluiten om een opleiding Bedrijfskunde te volgen aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Na mijn bachelor heb ik stage gelopen bij Don Trucking. Hiervoor heb ik onder andere een website gemaakt en mogen meedenken bij innovatieve projecten. Afgelopen schooljaar heb ik mijn Master Business Administration met de specialisatie marketing behaald.

Hoe ben je eigenlijk bij BeSite gekomen en wat sprak je aan?

BeSite ben ik tegengekomen tijdens de Talentuin in de DRU Cultuurfabriek te Ulft. Tussen alle bedrijven uit de Achterhoek die voornamelijk op zoek waren naar technisch personeel, was BeSite een van de weinigen die iets te bieden hadden in de richting Marketing. Wat mij als eerste aansprak in het verhaal van Dion was de ambitie om jezelf constant te blijven ontwikkelen. Online marketing is een dynamisch vakgebied. Ik vind het mooi hoe BeSite meebeweegt met deze dynamiek door bijvoorbeeld de 100 dagen challenges aan te gaan.

Tijdens het oriënteren op de arbeidsmarkt heb ik verschillende carrière evenement bezocht. Ik zag duidelijke verschillen tussen landelijke organisaties en Achterhoekse bedrijven. In BeSite zie ik erg goed terug hoe wij in de Achterhoek met elkaar omgaan; noaberschap; elkaar helpen en samen verder komen. In mijn eerste week op kantoor merkte ik al de betrokkenheid en dat iedereen bereid is elkaar te helpen. Ik voelde me dan ook al snel thuis in het team.

Wat ga je binnen BeSite allemaal doen?

Binnen BeSite ga ik de online marketing afdeling ondersteunen. Eerst zal ik worden ingewerkt als online marketeer. Vervolgens zal ik mij gaan specialiseren in het analyseren van data, vandaar mijn functienaam: Data Analist. Om voor klanten de volgende stap te maken in marketing zal er steeds meer met data gewerkt worden. Dit sluit goed aan bij mijn academische achtergrond en interesse in data.

Wil je tot slot nog iets kwijt?

In de eerste werkweek heb ik al 2 keer taart gegeten bij BeSite 🙂 Dit geeft aan dat werken in dit team echt een feestje is. Daarnaast wordt er hard gewerkt en is er veel expertise aanwezig. Ik weet zeker dat ik de komende tijd veel zal leren en mezelf verder ga ontwikkelen.

Advies op maat over inzet van online marketing bij jouw organisatie?

Maak een afspraak met Dion.

Afspraak maken

Wij werken iedere dag samen met onze klanten aan het behalen van online doelstellingen.

Kennismaken?