Maak kennis met onze nieuwe stagiaire Guido

Kennis maken met.. Guido Plettenberg

Korte introductie over jezelf

Mijn naam is Guido Plettenberg, ik ben 25 jaar oud en woon nog thuis bij mijn ouders in Ulft. Ik heb een broer Mark en een zus Anke. Ik ben afgelopen september gestart aan het vernieuwde afstudeertraject van de opleiding Ondernemerschap & Retail Management op de HAN in Nijmegen. Op zaterdagavond speel ik bastrompet bij Schutterij de Eendracht in Ulft verder ben ik al 9,5 jaar werkzaam als Vulploegleider bij de Jumbo in Ulft (voorheen C1000).

Wat heb je voor BeSite allemaal gedaan?

Ik ben vanaf mijn basisschool, de Mariaschool in Ulft doorgegaan naar het Almende College Locatie Wesenthorst in Ulft. In het 3e leerjaar heb ik hier de richting kader-beroeps metaaltechniek gekozen en succesvol afgerond.

Na mijn VMBO ben ik doorgegaan naar het Graafschap College waar ik de opleiding Mechatronica BOL-niveau 4 met succes heb afgerond.

Nadat ik het MBO heb afgerond ben ik doorgegaan naar het HBO in de richting Small Business & Retail Management, deze opleiding is later veranderd in de opleiding Ondernemerschap & Retail Management. Als ik terugkijk op deze route ben ik blij dat ik het via deze weg heb gedaan, alle praktijkervaring die ik op heb mogen doen met zowel stages als het opzetten van een eigen onderneming met een projectgroep hebben ervoor gezorgd dat ik nu op het punt sta van afstuderen.

Tijdens het schooljaar 2018-2019 heb ik de minor Digital Marketing gevolgd aan de HAN in Nijmegen, mijn interesse voor dit vak is ontstaan op de Achterhoekse Talententuin in 2017 waar ik een masterclass van Microsoft over Artifacial Intelligence heb gevolgd. Gedurende mijn minor ben ik met een projectgroep bezig geweest om voor een opdrachtgever een adviesrapport te schrijven waarmee meer conversie gerealiseerd zou worden voor zijn webshop. Door te gaan onderzoeken waar klanten afhaken in het winkelproces, hoe klanten naar de webshop komen, wat het zoekgedrag van de klanten is of welke problemen ze tegenkomen in combinatie met het toepassen van neuromarketing is de opdracht met succes afgerond.

Hoe ben je bij BeSite gekomen en wat sprak je aan?

Na mijn minor was het tijd om op zoek te gaan naar mijn passie voor het vinden van een afstudeeropdracht. Al snel kwam ik tot de conclusie dat ik een opdracht wou gaan uitvoeren waar Voice Search in voor kwam. Ik heb contact opgenomen met Arjan Vieberink en gevraagd wat voor mogelijkheden er waren om binnen BeSite een project te gaan doen met Voice Search. Arjan vertelde mij dat Peter Smit een opdracht had liggen voor het integreren van een chatbot binnen de ArenAPoort.

Waar ga je je allemaal mee bezighouden binnen BeSite?

Mijn opdracht binnen BeSite zal zijn het integreren van de chatbot functie voor de ArenAPoort en het uitvoeren van een klein onderzoek naar verschillende chatkanalen op basis van doelgroepen en wensen. Bij de chatkanalen wordt er gedacht aan Facebook chat, Whatsapp, LinkedIn en andere mogelijk interessante diensten.

Wil je tot slot nog iets kwijt?

Ik zal tot maart 2020 mijn afstudeeropdracht uitvoeren bij BeSite en de eerste indrukken die ik tot nu toe heb opgedaan zijn zeer positief. BeSite komt bij mij over als een zeer open organisatie waar de medewerkers een hoge betrokkenheid met elkaar hebben. De gezamenlijke lunch is iets wat ik toch echt wel bijzonder vind, tijdens al mijn stages heb ik nog nooit een kantine gezien waar de tafel gedekt wordt, er eieren worden gekookt en er samen met elkaar gegeten wordt.

 

 

Bel ons en we weten direct of we je kunnen helpen met je vraag.