Wij praten je graag even bij over relevante ontwikkelingen in ons vakgebied

Gezocht: Ondernemende Marketing / Communicatie student

Via onze dienst TripTicket bieden wij bezoekers van evenementen de mogelijkheid om op een eenvoudige en efficiënte manier van en naar een evenement te reizen. Inmiddels hebben wij onder andere de Amsterdam ArenA, Ziggo Dome en AFAS live (voorheen HMH) aangesloten.

Maar we willen meer!

Begin volgend jaar lanceren wij een nieuwe online tool waarmee wij de bezoeker van evenementen een nog completer reisadvies kunnen geven. De tool geeft bezoekers van een evenement alle mogelijke reisopties in één oogopslag, waarbij de meeste opties direct zijn te boeken en te betalen. Een parkeerplaats, een busreis, een treinticket of een taxi. Dit alles in één website en app.

Help jij TripTicket een succes te worden?

Wij zijn op zoek naar een creatieve duizendpoot die ons wil ondersteunen bij het uitrollen van deze nieuwe tool. Je bedenkt, creëert en plaatst content om het vernieuwde TripTicket goed in de markt te zetten.

Het is daarbij handig dat je gevoel voor (online) marketing en communicatie hebt. Studenten op zowel MBO als HBO niveau met studierichting Marketing / Communicatie nodigen we van harte uit om te solliciteren. Je wordt onderdeel van onze Online Marketing afdeling en krijgt on-the-job coaching van ervaren collega’s.

Tripticket stagiair

Wij vinden het belangrijk dat jij je niet ‘de stagiair’ voelt, maar echt onderdeel wordt van het team. Hiervoor is het belangrijk dat je enthousiasme hebt en blij wordt van het bezig zijn met marketing. Zo halen wij als jijzelf het beste uit jouw periode bij onze organisatie.

Tot slot even praktisch;

Ons prachtige kantoor bevindt zich in Aalten, op fietsafstand van het treinstation. Wij zorgen dat er voor jou een fiets op het station klaarstaat. Ook krijg je een eigen werkplek met laptop. Koffie en thee is volop aanwezig en lunchen doen we gezamenlijk. Je kunt je broodtrommel dus thuislaten.

Onze werkweek duurt 36 uur, dus vrijdagmiddag ben je vrij. Jouw werk en ideeën zijn waardevol. Dit willen we dan ook belonen met een stagevergoeding.

Klinkt dit interessant? Stuur dan een korte motivatie en je CV naar femke@besite.nl of bel voor vragen naar 0543 490 080.

Zoek je een uitdagende IT stage?

Laat je e-mailadres achter en ik mail je voor een afspraak.

Meer voor jouw geselecteerde nieuwsberichten

Op basis van je interesse in dit nieuwbericht bevelen wij de onderstaande berichten aan:

Bereikbaarheid tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen zijn we geopend met een beperkte bezetting.
Bekijk bericht

Even voorstellen… Peter Smit

Met ingang van 1 december is Peter Smit bij ons aan de slag gegaan als Online Marketing Specialist. We stellen hem graag aan u voor, lees hieronder meer!
Bekijk bericht

Vacature Product Owner

Wij zijn volop in ontwikkeling! Binnen onze organisatie is er nu plaats voor een ambitieuze en energieke Product Owner. Lees meer over onze organisatie en de vacature:
Bekijk bericht

Wij werken iedere dag samen met onze klanten aan het behalen van online doelstellingen.

Kennismaken?