Naar overzicht Sales support

Slimme tools die jou helpen je marketing en sales efficiënter in te richten

Sales support

Bij Business-to-Business bedrijven is sprake van toenemende concurrentie. Om je te onderscheiden moet je innoveren. Het verbeteren van processen in de organisatie staat in veel gevallen op de agenda. Hierdoor kun je bijvoorbeeld meer leveren tegen lagere kosten. Of je product beter maken dan je concurrent. Maar er is meer. Wij begeleiden innovatieve bedrijven bij het slimmer inrichten van hun marketing- en sales. Hierdoor kun ook jij meer resultaat halen met minder inspanning.

Efficiënte marketing & sales

Je kunt iedere euro maar één keer uitgeven. Schieten met hagel om te hopen op resultaat heeft geen zin. Dus wil jij je richten op jouw doelgroep. Bovendien wil je marketing en sales activiteiten zo efficiënt mogelijk uitvoeren.

Account-based marketing

Daarom werken wij volgens het principe van Account-based Marketing. Dat betekent dat jouw campagnes en uitingen zich richten op een specifieke groep mensen, die voor jouw organisatie het meest interessant is. Hiervoor zetten wij online tools en advertentie netwerken in. Wij helpen je graag om te ervaren wat Account-based Marketing ook voor jou kan betekenen.

Inzicht in je sales proces

De eerste stap is begrijpen hoe jouw proces van marketing en sales eruit ziet. We brengen het proces van bekendheid creëren, naar eerste contactmoment tot succesvolle deal voor jouw situatie in kaart. Dit is de nulmeting die we gebruiken om verbeteringen op toe te passen.

Overzicht creëren

Vervolgens richten we samen met jou een Sales Management tool in, waarmee we overzicht creëren in de status van leads, lopende deals en huidige klanten. Deze tool is eenvoudig in gebruik en koppelt met veel andere systemen. Het doel van de tool is het krijgen van overzicht en dient als basis voor de vervolgstappen. Door overzichtelijke rapportages en dashboards weet jij op ieder moment wat de status is van je sales en marketing activiteiten.

Geen klanten meer mislopen

Tijdens de Customer Journey van jouw doelgroep moet je aanwezig zijn op het juiste moment. In de praktijk lukt dit niet altijd, omdat je marketing en sales professionals er niet altijd de tijd voor hebben. Hierdoor loop je nieuwe klanten en potentiële omzet mis.

‘Work smarter, not harder’

Om dit te voorkomen zetten wij ‘slimme tools’ in die marketing- en sales automatiseren en vereenvoudigen. Work Smarter, Not Harder is ons credo. Je hoeft niet meer tijd te hebben om te groeien, je kunt de tijd beter slimmer besteden. Samen met jou bepalen we de strategie en doelstellingen. Daarna kiezen we welke tools jullie sales en marketing leuker en slimmer maken. We richten de tools samen met jou in en helpen je in het meten en bijsturen.

Tools integreren en koppelen

Wij kiezen voor een aanpak van ‘losse’ tools, die aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Dit houdt ons flexibel en biedt de mogelijkheid om snel te kunnen schakelen.

Periodiek analyseren en bijsturen

Ieder kwartaal evalueren we met jouw of de verschillende tools voldoen aan de behoeften en verwachting. Nieuwe tools kunnen eenvoudig worden toegevoegd en niet-renderende tools worden opgezegd.

Benieuwd hoe jouw marketing en sales proces slimmer kan worden ingericht?

Neem contact op